Survivor'da tehlikeli anlar! Yarışmacılara yangın tüpüyle müdahale edildi

Survivor All Star Magazin Haberleri
Survivor'da tehlikeli anlar! Yarışmacılara yangın tüpüyle müdahale edildi

Survivor All Star 2022’nin bu akşam yayınlanacak bölümüne Yasin ve Yunus Emre'nin şakası adada tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. İşte detaylar...

tv8’in fenomen yarışması Survivor bu yıl da nefes kesen anlara sahne oluyor. Survivor All Star 2022’nin şampiyonu olmayı hedefleyen yarışmacılar parkurlarda tüm yeteneklerini sergiliyor.

YASİN VE YUNUS EMRE'NİN TEHLİKELİ ŞAKASI

Survivor yeni bölümünde 3. ve 4. Eleme adayları belli olacak. Yayınlanan 28. bölüm tanıtımında ise Yasin ve Yunus Emre'nin ateşle yaptığı şaka izleyiciyi tedirgin etti.

 

Survivor 2022

YANGIN TÜPÜYLE MÜDAHALE EDİLDİ

"Burayı yakacağım" diye bağıran Yasin'e ise Survivor ekibinden bir görevli yangın tüpüyle müdahale ediyor. Yunus Emre ve Yasin'in elindeki ateş yangın tüpü sıkılarak söndürülüyor.

Survivor Atakan

SURVIVOR'DAN DİSKALİFİYE OLDU

Survivor'da oyun sırasında parkurda düşen ve omuzundan sakatlanan Atakan, doktor kararıyla yarışmadan diskalifiye edildi. Kararı Acun Ilıcalı açıkladı.

Ilıcalı, "Atakan'ın omuzuyla ilgili sağlık ekibimiz detaylı incelemeler yaptı. Omuzun iyileşmesi değil, Survivor'a devam ederse oluşabilecek riskler araştırıldı. Atakan'ın sakatlığının bundan sonra yarışırsa büyük risk taşıyacağı belirlendi. Bundan dolayı Atakan Survivor All Star'a veda etti. Sevdiğimiz bir yarışmacı üzgünüz. Survivor bazen böyle erken vedalar yaşatıyor" ifadelerini kullandı.

SURVIVOR 28. BÖLÜM FRAGMANI 

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor All Star 2022 Survivor 2022 Survivor Yasin yangın tüpü magazin magazin haberleri