Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu

Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Anıl, Hikmet, Evrim ve Nisa oldu. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı adaya veda etti. Peki Survivor'da kim elendi? İşte merak edilen sorunun cevabı...

Survivor All Star'ın yayınlanan son bölümünde Anıl, Hikmet, Evrim ve Nisa için eleme heyecanı yaşandı. Geçen hafta Sude'nin vedasının ardından Survivor'da bu hafta da iddialı bir isim elendi. Yarışmada halk oylaması sonuçları ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Survivor All Star yarışmasında ilk dokunulmazlığı gönüllüler kaybetmiş ve Hikmet'i potaya sokmuştu. İkinci eleme adayı da ünlülerden Evrim olmuştu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme konseyinde aralarından bir ismi yazmak zorunda kaldı. Oylama sonucunda, üçüncü eleme adayı Nisa Bölükbaşı olmuştu.

Survivor son bölümde ise elemeye kalan yarışmacı Anıl oldu.

EN AZ OYU ALAN İSMİ ACUN ILICALI AÇIKLADI

Survivor'da elemeye kalan Anıl, Hikmet, Evrim ve Nisa arasında sms oylaması yapıldı.

Oylama sonuçlarına göre dört yarışmacı arasından en az oyu alan ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor'dan bu hafta elenen yarışmacı Evrim Keklik oldu.

Evrim Keklik
Evrim Keklik

"BURADAKİ KİTABIMI KAPATTIM"

Survivor hayatını noktalayan Evrim veda konuşmasında, "Çok güzel 5 ay geçirdim, iyi ki buraya geldim. Gönül ister şampiyon olmak ama elimden geleni yaptım. Buradaki kitabımı, hayatımı kapattım. Burada yaşananlar burada kaldı ve ülkeme döneceğim. Burada elimden geleni yaptım ama bana yapılanlar nedeniyle bu kadar kaldım" dedi.

 



Kaynak: Diğer

Survivor 2022 All Star Survivor 2022 Survivor Survivor All Star