Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor sürgün adasına kimler gitti?

Survivor All Star
Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star'ın ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Peki Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına hangi yarışmacılar gitti? İşte merak edilen soruların cevapları...

Survivor 2022 All Star'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu platformda dokunulmazlığı kazanabilmek için yarıştı. Dokunulmazlığı kaybeden takımda ise sürgün adasına giden ve eleme potasına giren yarışmacılar belirlendi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da zorlu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Ünlüler takımı açık ara farkla kazanarak üçüncü dokunulmazlığı aldı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? SÜRGÜN ADASINA KİMLER GİTTİ?

Survivor'da bu hafta sürgün adasına gönderilen ilk yarışmacı Barış Murat Yağcı olmuştu. Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden ünlüler takımında Birsen Bekgöz eleme adayı olmuş ve sürgün adasına gitmişti.

Survivor'da pazartesi akşamı iki eleme adayı daha çıkarıldı. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında yapılan oylamada üçüncü eleme adayı gönüllülerden Evrim Keklik oldu. Performans birincisi olan Batuhan'ın seçimi ile dördüncü ve son aday Mert Öcal oldu.

Kaynak: Diğer

Survivor 2022 All Star Survivor 2022 Survivor Survivor All Star