Survivor'a veda eden Merve Aydın'a bir şok daha!

Survivor All Star Magazin Haberleri
Survivor'a veda eden Merve Aydın'a bir şok daha!

Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlık oyunu sırasında parkurda sakatlanıp yarışmaya veda eden Merve Aydın'dan bir kötü haber daha geldi.

Survivor 2022 All Star yarışmasının 5 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümünde, ünlüler ve gönüllüler haftanın ilk dokunulmazlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Öte yandan oyun sırasında Merve Aydın ciddi bir sakatlık yaşadı. Parkurda koşan Merve birden acı içinde yerde kaldı.

Survivor'a veda eden Merve Aydın'a bir şok daha! - Resim : 1

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Aşil tendonunun koptuğu söyleyen ve gözyaşları içinde acıyla kendisine yere bırakan Merve'nin haykırışları herkesi gözyaşlarına boğdu.

Survivor'a veda eden Merve Aydın'a bir şok daha! - Resim : 2

Merve Aydın hakkındaki gelişmeyi ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı. Merve'nin ciddi bir sakatlık yaşadığını belirten Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"MUCİZE BEKLİYORDUK AMA OLMADI"

"Kendisiyle uzun bir süre görüştüm ve çok talihsiz bir olay yaşandı. Sakatlık belasının Survivor'da bazen yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve'ye bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşlarıyla başlayan bir konuşmanın sonunda Merve'yi bıraktığım nokta iyi bir nokta. Ancak Merve'nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan ve sağlığımızdan daha önemlisi yok. Sevgili Merve'nin Survivor macerası sona erdi. Bir mucize bekliyorduk ama olmadı."

Merve Aydın

SAĞLIĞINA KAVUŞMASI 2 AYI BULACAK

Bu gelişme sonrası Merve Aydın'a bir kötü haber daha geldi.

Merve Aydın'ın tedavisinin 6 ile 10 hafta arasında süreceği ifade edildi. Aydın, uzun bir süre yere basamayacak.

Kaynak: Haber Global TV

Merve Aydın Survivor All Star Survivor All Star 2022 Acun Ilıcalı magazin haberleri