Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti

Survivor 2020 yarışmacılarından Yunus Emre Özden hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, Survivor Yunus Emre, sevgilisi Berisa Gözen'e şiddet uyguladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gözen, olayın ardından karakola gidip şikayetçi olduğunu belirtti.

Survivor 2020'de Kırmızı takımda mücadele eden ve diyaloglarıyla dikkat çeken Yunus Emre Özen hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 

İddiaya göre, sevgilisi Berisa Gözen’e şiddet uyguladı. Gözen, Özden’in kendisini darp etmesinden sonra karakola gidip şikayetçi oldu.

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti - Resim : 1

Instagram hesabından paylaşım yaparak haberi duyuran Gözen, “Kadına gücü yeten erkekler acizler iyi görünüp numara yaparlar istedikleri olmayınca şiddet her türlüsüne lanet olsun” ifadelerini kullandı.

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti - Resim : 2

Bir sonraki paylaşımında mahkemede hesaplaşacağız diyen Beria Gözen, ayrıca Instagram hesabından şikayetçi olduğuna dair evrakların fotoğrafını da paylaştı.

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti - Resim : 3

Yunus Emre Özden ise bu paylaşımları reddeden bir ifadede bulunarak “Kuş eti yemeye alışanların kaplana dişi geçmez” paylaşımında bulundu.

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti - Resim : 4

"DAVAMDAN VAZGEÇMEYECEĞİM"

Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşımlarına devam eden Gözen, "Uykulardan sıçrayarak uyanıyorum. Dilerim yaşamazsınız anlamanız için… Sadece bir iki fan kıskançlığı, güya böyle bir durum yaşanmamış. Allah ıslah etsin, benden uzak etsin. Yapılan yanlışlar beni yordu. Bu konuda saygısızca mesaj atanlar da var. Allah’a havale ettim, davamdan vazgeçmeyeceğim. Bir insanın hayatı oyuncak değil. Yak, yık, otur seyret asla değil" ifadelerini kullandı. 

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti - Resim : 5

Survivor yarışmacılarından Yunus Emre, yarışmada agresif hareketleri nedeniyle sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı tarafından birkaç kez uyarılmıştı.

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddia: Sevgilisini hastanelik etti - Resim : 6

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Yunus Emre magazin haberleri Yunus Emre Özden Survivor 2020