Survivor Yasin yeni işiyle parayı para demiyor

Magazin Haberleri
Survivor Yasin yeni işiyle parayı para demiyor

Önce Masterchef Türkiye ardından Survivor ile ünlenen ve son zamanlarda gözlerden uzak olan Yasin Obuz'un Beşiktaş'ta bir hamburgerci işlettiği ortaya çıktı. Ünlülerin akın ettiği mekanda Yasin'in paraya para demediği konuşuluyor.

MasterChef Türkiye ile tanınan ardından Survivor'a katılarak ünlünen Yasin Obuz, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşamı tercih ediyor.

Survivor Yasin yeni işiyle parayı para demiyor - Resim : 1

HAMBURGERCİ İŞLETİYOR

Ünlü olmadan önce pilavcılık yapan Obuz, şimdilerde İstanbul'un lüks bir semtinde hamburgeci işletiyor. Ünlülerin akın ettiği hamburgercide Yasin Obuz'un büyük paralar kazandığı konuşuluyor.

Survivor Yasin yeni işiyle parayı para demiyor - Resim : 2

YASİN OBUZ KİMDİR?

Yasin Obuz 1988 doğumlu. Diyarbakır’da dünyaya gelen Yasin Obuz’un üç kardeşi vardır. Survivor Yasin amatör ve profesyonel anlamda futbol oynamıştır. Küçük yaşlarda 2 yıl jimnastik yapmış, voleybol ve basketbol da oynamıştır.

Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitnesla ilgilenmiştir.

Yasin Obuz, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşamış ve birçok ülkeye gitmiştir. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemlemiştir. Survivor Yasin ilk olarak MasterChef’te yarışmış, daha sonra Survivor’a katılmıştır.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor Yasin