Survivor Steven Salam kimdir? Steven Salam nereli?

Survivor 2021
Survivor Steven Salam kimdir? Steven Salam nereli?

Survivor 2021'de Gönüllüler takımında yarışan Steven Salam dikkat çekiyor. Survivor 2021'in izleyicileri tarafından araştırılan Steven Salam kimdir ve nereli?

TV 8'in başarılı yarışma programı Survivor, 9 Ocak'ta yeni sezonuyla ekrana geldi. Gönüllüler ve Ünlülüler takımının yarıştığı Survivor 2021 yarışmacıları dikkat çekti. Gönüllüler takımında yer alan Steven Salam da onlardan birisi. Renkli kişiliğiyle öne çıkan Survivor Steven kimdir? Steven Salam kaç yaşında ve nereli? İşte yarışmacıya dair merak edilen tüm detaylar...

Survivor Steven Salam kimdir? Steven Salam nereli? - Resim : 1

SURVİVOR STEVEN SALAM KİMDİR? STEVEN SALAM NERELİ?

Steven Salam, Demokratik Kongo Cumhuriyetinden 2011’de Türkiye’ye geldi. Salam, lise ve üniversiteyi Türkiye’de okudu.

Steven Salam, 2019’da Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Antrenörlük eğitim bölümünden mezun oldu.

Geçen sene şampiyon olan ve 1. Amatörden Süper Amatöre çıkan İzmir Karayollar (Yolspor) takımında oynadığını belirten Steven Salam “Şimdi ise asıl maceraya gidiyorum SURVİVOR'A” sözleri ile yarışmaya dair duygularını açıkladı.

Survivor Steven Salam kimdir? Steven Salam nereli? - Resim : 2

SURVİVOR’A NEDEN KATILDI?

Steven Salam, Survivor’a katılmasındaki ilk nedenin Survivor’ı çok sevmesinin olduğunu belirtiyor. Steven Salam’ın ikinci nedeni ise oldukça ilgi çekici. Dünyaya geldiği Demokratik Kongo Cumhuriyeti’ndeki günlük hayatın Survivor yarışması ile benzediğini belirten Salam ada şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabileceğini söylüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021