Survivor Nisa'dan Barış Murat Yağcı ile ilgili olay yaratan sözler! 'Kadınları döven adam...'

Survivor All Star Barış Murat Yağcı
Survivor Nisa'dan Barış Murat Yağcı ile ilgili olay yaratan sözler! 'Kadınları döven adam...'

Survivor All Star 2022'de kaybedilen bir oyunun ardından Barış Murat Yağcı, Gönüllüler takımını teselli etmeye gitti. O görüntüler karşısında sinirleri bozulan Nisa Bölükbaşı, "Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor" ifadelerini kullandı.

Survivor 2020'de mücadele eden ve yarışma bittikten sonra 6 ay aşk yaşayan Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, Survivor All Star 2022'de karşı takımlarda mücadele ediyor.

Survivor Nisa'dan Barış Murat Yağcı ile ilgili olay yaratan sözler! 'Kadınları döven adam...' - Resim : 1

BARIŞ, KAYBEDEN GÖNÜLLÜLER TAKIMINI TESELLİ ETTİ

Survivor All Star'ın dün akşamki bölümünde Barış Murat Yağcı, kaybeden Gönüllüler takımını teselli etti. O anları gören Yağcı'nın eski sevgilisi Nisa Bölükbaşı tepki gösterdi. 

"KADINLARI DÖVEN ADAM, KADINLAR AĞLIYOR DİYE ŞOV YAPIYOR"

Sinirleri bozulan Nisa, "Çıldıracağım. Barış, kadınları döven insan, ağlatan insan, şu an ne yapıyor? Bak sinirleniyorum. Kadınları döven adam, kadınları ağlatan adam şu an kadınlar ağlıyor diye şov yapıyor" ifadelerini kullandı.

Survivor Nisa'dan Barış Murat Yağcı ile ilgili olay yaratan sözler! 'Kadınları döven adam...' - Resim : 2

"HAYATIMIN EN KÖTÜ 1 SENESİ" DEMİŞTİ

Aylar önce Nisa Bölükbaşı, özel hayatıyla ilgili olay itiraflarda bulunarak Barış Murat Yağcı ile ilişkisini "Hayatımın en kötü 1 senesi" olarak tanımlamış ve Barış'ın sürekli telefonlarını karıştırdığını, mesajlarını okuduğunu ifade etmişti.

Barış Murat Yağcı

"NELER ÇEKTİĞİMİ KİMSE BİLEMEZ"

Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Nisa Bölükbaşı, "Benim 1 senedir bu Konuyla ilgili neler çektiğimi kimse bilemez. Hayatımın en kötü 1 senesini geçirdim onun yüzünden. Çünkü telefonlarımı falan da karıştırıyordu, şifremi değiştirip yine karıştırıyordu. Annemle konuşmalarım Çekçe, onları bile tercüme ettirip bakıyordu ne diyorum diye" demişti.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor All Star 2022 Nisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı