Survivor kim elendi ve sürgüne kim gitti? 27 Şubat 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star Dizi Haberleri
Survivor kim elendi ve sürgüne kim gitti? 27 Şubat 2022 Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor'da ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kazanmış, gönüllüler takımından Evrim sürgün kampına gönderilmişti. Dün akşamsa Survivor’da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Peki Survivor kim elendi, sürgüne kim gitti? 27 Şubat 2022 Survivor eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star 2022'de heyecan durmak bilmeden devam ediyor. Haftanın ilk eleme adayı Evrim oldu. 27 Şubat akşamı ekranlara gelen yeni bölümde yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için zorlu bir mücadele verdi. Survivor ikinci eleme adayının belirlenmiş olduğu ada konseyinde ortalık karıştı. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim aldı, sürgüne hangi yarışmacı gitti? 27 Şubat Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Survivor All Star 2022 yarışmasında bu hafta elenen yarışmacı henüz belli olmadı. Ada konseyinde elenen isim Çarşamba günü belli olacak.

SURVİVOR 2022 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

2022 Survivor All Star yarışmasında bu haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

Ünlüler takımının en çok puanına sahip olan ve dokunulmaz olan isimler kadınlarda Sema Aydemir, erkeklerde ise Adem Kılççı oldu.

SURVIVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da 7. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu dün akşam oynandı ve kazanan takım Ünlüler oldu. Gönüllülerden 2. eleme adayı Aşkım oldu...

Survivor kim elendi survivor haberleri Evrim Survivor All Star