Survivor kim elendi? SMS sıralaması ile Survivor elenen yarışmacı kim oldu, adadan kim gitti?

Survivor 2021 Survivor All Star
Survivor kim elendi? SMS sıralaması ile Survivor elenen yarışmacı kim oldu, adadan kim gitti?

Ünlüler ve Gönüllüler takımı son dokunulmazlık oyunlarını dün akşam oynadılar. Bilindiği üzere; iki eleme adayı Ünlüler takımından çıkmıştı. Peki, Survivor kim elendi, kim gitti? SMS sıralaması ile Survivor elenen yarışmacı kim oldu? İşte SMS sıralaması ile Survivor eleme adayları son gelişmeler.

Dokunulmazlık oyununun sonuncusu dün akşam oynandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımı parkurda tüm performanslarını sergilerken televizyon izleyicileri de "Survivor kim elendi, kim gitti? SMS sıralaması ile Survivor elenen yarışmacı kim oldu?" sorularına yanıt arıyor.

Kadınlar mücadelesini Ünlüler kazanırken erkekler mücadelesini ise Gönüllüler kazandı. İki takımın da en iyileri son tura çıktılar ve neticesinde de dokunulmazlığı alan takım Ünlüler oldu. Peki; Survivor kim elendi, kim gitti? SMS sıralaması ile Survivor elenen yarışmacı kim oldu?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Ünlüler ve gönüllüler üçüncü dokunulmazlık yarışına çıktı. Günün ödülü ise yeşil mercimek yemeğiydi. Kadınlar mücadelesini ünlüler kazandı. Erkekler yarışının kazananı gönüllüler seçildi. İki takım da en iyiler turunda yarıştı. Ünlüler ve gönüllüler takımının kıran kıran yarışı ardından dokunulmazlığı alan ünlüler takımı oldu.

survivor kim elendi

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor 2022'de ilk dokunulmazlık sonrasında kaybeden ünlüler takımı, potaya ilk olarak Sercan'ı gönderdi ve ikinci oyunu da kaybederek pota için Mert'i tercih ettiler. Gönüllüler takımında Hikmet ve Yağmur dokunulmaz oldu. Ünlülerde Adem ve Sema dokunulmazlığı elde etti. Gönüllüler takımından gitme adayı oylama sonucuna göre Evrim seçildi. Performans birincisi Sema ise ünlüler takımından dördüncü eleme adayını belirleyerek Barış'ın ismini verdi.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

13 Mart dördüncü eleme adayı Barış oldu.

13 Mart üçüncü eleme adayı Evrim oldu.

12 Mart ikinci eleme adayı Mert oldu.

11 Mart ilk eleme adayı Sercan oldu.

13 MART ELENEN İSİM KİM OLDU?

Survivor'da elenen isim Sercan Yıldırım oldu!

Survivor kim elendi Survivor elenen yarışmacı