Survivor İstanbul finalinde Danla Bilic ile Cemal Can'ın bakışması olay oldu

Survivor İstanbul finalinde Danla Bilic ile Cemal Can'ın bakışması olay oldu

Survivor'da canlı yayında Barış ile SMS oylamasına çıkarak en çok oyu alan Cemal Can Survivor 2020 şampiyonu oldu. Danla Bilic'in yakın arkadaşı Cemal Can'a bakışları en çok konuşulan konulardan oldu

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışması bu akşam sona erdi. Survivor takipçileri şampiyonun kim olacağını merak içersinde bekledi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Barış ile Cemal Can arasındaki SMS oyları açıklandı ve daha fazla oyu alarak Survivor 2020 şampiyonu seçilen isim Cemal Can Canseven oldu.

Ada hayatında duygusallığıyla bilinen aynı zamanda parkurlarda gösterdiği performansla da dikkatleri üzerine çeken Cemal Can şampiyonluğun ardından göz yaşlarına hakim olamadı.

Sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri ise, Danla Bilic'in yakın arkadaşı Cemal Can'a olan bakışları ve Cemal Can'ın babasının oğlunun dizlerindeki yaraları öpmesi oldu.

 

Cemal Can ile yakın arkadaş olarak bilinen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşarak, "Kazanamayacağımız savaş yok Cemom. Bugün geçen sene ilk videomuzu yayınladığımız gündü. Bu sene tarih yazdık diyebilir miyiz hep birlikte." dedi. Fotoğraf kısa süre içinde çok sayıda beğeni aldı. 

 

Survivor İstanbul finalinde Danla Bilic ile Cemal Can'ın bakışması olay oldu - Resim : 1

 

CEMAL CAN'DAN İLK AÇIKLAMA 
Şampiyon olan Cemal Can şu açıklamayı yaptı: "Burada iki kazanan var. Hayalim gerçek oldu. Tek bir şey söyleyeceğim hayallerinizin peşinden gidin. Hayat çok kısa birbirinizin kalbini kırmayın" 

 

BARIŞ: VİCDANIM ÇOK RAHAT! 
Finale kalarak şampiyonluğu kaçıran Barış Murat Yağcı ise sonucun açıklanmasının ardından, "Sadece ailemizi temsil etmeye gelmiştik ama İstanbul'a gelince anladım ki çok daha büyük bir aile olmuşuz. Benim adım Murat vicdanım çok rahat" dedi. 

 

YASİN, ACUN'U GEÇEREK REKOR KIRDI
Acun Ilıcalı, Yasin ile sohbet ettiği anlarda yarışmacıya kırdığı bir rekordan da bahsetti. Önce MasterChef ardından da Survivor'a katılan Yasin, PrimeTime'da 215 gün televizyona çıkarak bir rekora imza attı. Acun Ilıcalı, Yasin'in rekorunu "Benim kanalımda beni geçtin, tebrik ediyorum" diyerek açıkladı.

 

ŞAMPİYON NE KADAR ALACAK? 
TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da geçtiğimiz yıl birincisinin ödülü 500 bin TL olmuştu. Henüz bul yıl verilecek ödül ile ilgili bir açıklama bulunmuyor. Ancak bu yıl da 500 bin TL ödül verilmesi bekleniyor.

 

SURVİVOR CEMAL CAN KİMDİR?

Cemal Can Canseven, 25 Mayıs 1995 İzmir'de doğdu. Cemal Can Canseven'in annesi Rizeli, babası ise Selanik göçmenidir. Cemal Can Canseven'in 2013 yılında üniversite hayatı başlamıştır. Cemal Can Canseven, İstanbul'da bulunan Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünde okumaktadır. 

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Survivor Cemal Can, üniversiteyi kazanmasıyla İstanbul'a yerleşti. Burada arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Cemal Can, beraber videolar çektiği Damla Biliç’i üniversite yıllarından tanıyor. Şimdilerde DJ’lik yapan Cemal Can, Survivor yarışmasından önce hiçbir TV programında görülmedi.  
Cemal Can CanSeven çok sevilen ve takip edilen bir DJ’dir. Aynı zamanda hayatından hiç sporu çıkarmayan Cemal Can Canseven çok iyi bir koşucu ve yüzücüdür.

 

DANLA BİLİC KİMDİR? DANLA BİLİÇ KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Danla Bilic'in boyu 1.65'tir. Lisans eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde 2. sınıfta devam etmektedir. Asıl adı Neslihan Damla Aktepe’dir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu olan YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir çok kitlenin sevgisini toplamıştır.

Sosyal medya hesapları arasında ilk olarak Twitter hesabıyla tanınan Danla Bilic, Youtube'da makyaj videoları yaparak başarı elde etti. Instagram'da 5 milyon, Youtube'da 2,5 milyon, Twitter'da da 2,5 milyon takipçisi bulunan Danla Bilic büyük hayran kitlesine sahip.

Danla Bilic Cemal Can Barış Murat Yağcı Survivor finali