Survivor Evrim Keklik ile Mert Öcal aşk mı yaşıyor? Hakan Hatipoğlu'dan dikkat çeken yorum

Survivor Evrim Keklik ile Mert Öcal aşk mı yaşıyor? Hakan Hatipoğlu'dan dikkat çeken yorum

Survivor 2020'de Mert Öcal'ın sürpriz şekilde yarışmadan elenmesine en çok üzülen isim Gönüllüler takımından Evrim Keklik oldu. Hakan Hatipoğlu, ikilinin arasında yeni bir aşk doğduğu iddialarını güçlendiren bu gelişmeye ilginç bir yorumda bulundu.

Survivor 2020'de Ünlüler takımında yarışan oyuncu Mert Öcal, geçtiğimiz haftalarda SMS birincisi olarak çıktığı oylamanın ardından bu hafta sürpriz bir şekilde adaya veda etti. Acun Ilıcalı'nın Mert'in elendiğini açıkladığı anda ise en çok tepkiyi Gönüllüler takımından Evrim verdi. Evrim'in o anlarda 'Ne' diye bağırması ve çok üzülmesi dikkatlerden kaçmadı.

"KAMPLARIN BİRLEŞMESİNİN BİR ANLAMI KALMADI"

Mert'in elenmesinin ardından konuşan Evrim, "Ummadığım bir kişi veda etti, gerçekten yıkıldım. Tam kamplar birleşti, en olması gereken adamdı. Benim için kampların birleşmesinin hiç bir anlamadı kalmadı" ifadelerini kullandı.

"BİRBİRLERİNE KARŞI OLUMLU BİR ELEKTRİK İÇİNDEYDİLER"

Evrim'in Mert'in elenmesine verdiği tepki, TV8'de yayınlanan Survivor Panorama programının da gündemi oldu. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Evrim ve Mert ile ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Evrim'in Mert'e daha önce kalpler gönderdiğini hatırlatan Hatipoğlu, ikisinin de birbirlerine karşı bir yakınlık duyduklarını söyledi. Hatipoğlu, "Evrim, Mert'in yarışmada en sevdiği kişilerden biri olduğunu söyledi ve 'Benim erkek versiyonum' dedi. Mert gittikten sonra çok üzüldü ve kampların birleşmesinin anlamı kalmadığını dile getirdi. Evrim kalp falan gönderiyordu ona. Giderken de ağladı. Bence Evrim, Mert'i yakından tanımak istiyordu. Birbirlerine karşı olumlu bir elektrik içindeydiler. En azından Evrim Mert'e karşı. Birleşme partisinde ise Hadise 'Aşk olayı görüyorum' dedi ve o sırada ekranda Evrim ve Mert'i gördüm" şeklinde konuştu.

Survivor Evrim Keklik ile Mert Öcal aşk mı yaşıyor? Hakan Hatipoğlu'dan dikkat çeken yorum - Resim : 1

Survivor 2020 Mert Öcal Survivor Evrim Evrim Keklik Hakan Hatipoğlu