Survivor Elif kimdir? Elif Gören kaç yaşında ve nereli? Survivor Elif’e ne oldu?

Survivor All Star
Survivor Elif kimdir? Elif Gören kaç yaşında ve nereli? Survivor Elif’e ne oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star Ünlüler Gönüllüler 2022 yarışmacılarından Elif Gören, 25 Mart 2022'de ekranlara gelen bölümünde adaya veda etti. Bunun ardından Elif Gören'in kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Elif’e ne oldu? Survivor Elif Gören diskalifiye mi oldu?

Survivor 2020 sezonunda Ünlüler takımında yer alan Elif Gören, Survivor 2022 All Star Ünlüler Gönüllüler yarışma programı ile bir kere daha ekran karşısına geçmişti. Hızlı ve azimli yarışmacılardan birisi olan Gören, sağlık sorunları sebebiyle Survivor'dan ayrıldı. Elif Gören, Yalım Gören ile evli. İşte detaylar...

SURVİVOR ELİF GÖREN KİMDİR?

Elif Gören 14 Şubat 1990'da İznik, Bursa'da dünyaya geldi. 32 yaşında olan Elif Gören 400 metre engelli yarışında uzmanlaşmıştır. 55 kilo ve 1.70 boyunda olan bir sporcudur. ENKA Spor Kulübü lisanslı sporcusudur.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsilen bayanlar 4×400 metre bayrak yarışı etkinliğinde görev aldı. Bu alanda Olimpiyatlar'da mücadele eden en genç Türk sporcusu oldu.

survivor elif niye yok

SURVIVOR ELİF'E NE OLDU?

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, Elif Gören hakkında konseyde açıklama yaptı. Ilıcalı, "Son bir hafta mide rahatsızlığı, bir yerden sonra mental olarak da Survivor'da kopmalar yaşıyoruz. Elif olduğu zaman açıkçası çok şaşırdım. Bugün itibariyle Elif Survivor'a devam edemeyecek." ifadelerini kullandı. Böylelikle, sezona oldukça hırslı başlayan Elif Gören'in Survivor macerası sona erdi.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2022 All Star ünlüler Survivor Elif Survivor Elif