Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 22 Mart 2022 Survivor eleme adayları kim?

Survivor All Star
Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 22 Mart 2022 Survivor eleme adayları kim?

Survivor, dokunulmazlık oyunu ile devam ediyor. Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanmak için büyük bir çaba sarf ederek ter döktü. Birleşme öncesi hızlı elemeler sürerken her oyun ayrı bir öneme sahip. İşte 22 Mart Survivor son bölümde yaşananlar...

Survivor All Star yarışmasında bu akşam bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşanmış oldu. 22 Mart Salı akşamı ekranlara gelen Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu aynı zamanda iletişim ödülü olarak da oynandı. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları...

SURVİVOR 22 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor All Star dokunulmazlık oyununda hem kadınlar hem de erkekler turunu Ünlüler takımı aldı. Dokunulmazlık oyununu 2 - 0 lık skorla kazanan Ünlüler takımı ilk kez iletişim ödülünü elde etti.

survivor all star dokunulmazlık oyunu

SURVİVOR 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star 2022 programında haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımından çıkan Survivor eleme adayı Evrim oldu.

SURVİVOR 1. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor All Star'da haftanın birinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım Gönüllüler olmuştu. Ünlülerden çıkan ilk eleme adayı ise Barış Murat Yağcı oldu.

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor'da elenecek isim çarşamba günü oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası Eleme konseyi tarafından açıklanacak.

Survivor All Star