Survivor'da voleybol maçı nefesleri kesti! Survivor ödül oyununda Nisa neden oynamadı?

Survivor'da voleybol maçı nefesleri kesti! Survivor ödül oyununda Nisa neden oynamadı?

Survivor yarışmasının 45. son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Ünlüler ile Gönüllüler yarışmacıları, ödülü kazanmak için voleybol maçında ter döktü. Oyunda yer almak istemeyen Nisa'ya Acun Ilıcalı tepki gösterdi. Peki, ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 45. bölümünün ödül oyununda voleybol mücadelesi yaşandı. Birleşme partisi sonrasındaki ilk ödül oyununda Acun Ilıcalı'nın açıkladığı sürpriz ödül yarışmacıları heyecanlandırdı. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor 45. bölümde yaşananlar...

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam oynanan voleybol maçı nefesleri kesti. Acun Ilıcalı'nın, voleybol maçını kazanan takımın alacağı ödülü açıklamasıyla yarışmacılar büyük şaşkınlık yaşadı. Ilıcalı, kazanan takımın birleşme partisinde kaldıkları evde kalabileceğini akşam yemeği ve sabah kahvaltısı yapabileceğini açıkladı. Dün akşam oynanan voleybol maçında kazanan takım Gönüllüler ekibi oldu ve evde kalma ödülünün sahibi oldu.

Survivor'da voleybol maçı nefesleri kesti! Survivor ödül oyununda Nisa neden oynamadı? - Resim : 1

ACUN ILICALI'DAN SURVİVOR NİSA'YA TEPKİ!

Zorlu mücadeleden galip çıkan takım Gönüllüler oldu. Ancak oyunda yarışmak istemeyen, benchte oturan ve arkadaşlarına destek vermeyen Nisa'ya Acun Ilıcalı'dan eleştiri geldi. Oyun sonrasında Gönüllüler takımını mücadelesinden dolayı kutlayan Acun Ilıcalı, Nisa'nın yaptıkları için ise "Ben Survivor'da sakatlıktan dolayı oynayamayanı gördüm, takımla çok ciddi problemi olup oynamayanı da gördüm. Ancak böylesini ilk defa gördüm. Çok takımsal bir hareket olmadı bu yaptığın. Bu çok normal bir hareket değil. Senin yüzünden zora düşen bir takım var. Çırpınan arkadaşların senden bir destek göremedi" diyerek tepki gösterdi.

Survivor 2020 Survivor 2020 ödül oyunu Survivor Nisa Acun Ilıcalı Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler