Survivor'da Reşat, Ayşe ve Steven ile tartıştı

Survivor 2021
Survivor'da Reşat, Ayşe ve Steven ile tartıştı

Survivor Anlat Bakalım oyununda yarışan gönüllülerde Reşat yaşadığı tartışmalarla dikkat çekti. Önce Reşat ve Steven arasında yaşanan tartışma yaşandı. Ardından ise Reşat, Ayşe ve Poyraz arasında yaşanan olay takımda gerginliğe neden oldu.

Survivor Türkiye 2021'de sezon boyunca eğlenceli anlarıyla bilinen Anlat Bakalım oyununda bu kez gerginlik vardı. Ayşe ve Reşat arasında tansiyonun tavan yaptığı anlarda ortam bir anda gerildi.

Kazanan takımın pilav üstü tavuk döner yiyeceği Anlat Bakalım'da eğlenceli anlar yaşanırken bir anda ortam gerildi. Gönüllüler takımından Steven ile Reşat arasında yaşanan gerginlik takımı karıştırdı.

REŞAT ÇILGINA DÖNDÜ!

Steven ve Öykü'nün Anlat Bakalım'da iyi performans sergileyememesi Reşat'ı kızdırdı. 'Steven hiç umurunda değil' diyen Reşat'a Steven tepki gösterdi. 

Anlat Bakalım oyunu sırasında Reşat ve Ayşe arasında da gergin anlar yaşandı. Ayşe'nin oynamak istememesi nedeniyle çıkan gerilimde tansiyon yükseldi. Ayşe'nin "Modum düşük. Oynamak istemiyorum" sözleri sonrasında Reşat çılgına döndü.

Ayşe'nin 'Bu beni ilgilendiren bir şey. Lütfen artık buna bari karışmayın' demesiyle gerginlik had safhaya çıktı.

'İsyan edeceğim en sonunda' diyen Reşat, "Sen bana cahil dedin. Yaşına başına bak ayıp. 30 yaşında adamım" diyerek tepki gösterdi.

Reşat "Benim için bitmiştir. Lafın nereye gittiğini bileceksiniz. Hala cahilsin dedi bana" ifadelerini kullanıdı.

Gerginlik sonrası takım arkadaşları Reşat ve Ayşe'yi sakinleştirmeye çalıştı. Survivor'da Anlat Bakalım oyununu gönüllüler takımı yarışmacıları, tavuk döner ve pilav ödülü kazandı.

Survivor 2021