Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralamasında kim birinci oldu?

Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralamasında kim birinci oldu?

Survivor'da dün akşam eleme için ilk konsey yapıldı. Oylama sonucu adaya veda eden isim de belli oldu. Survivor 2020'de elenen ismin yanında adaya iki isim daha veda etti.

Survivor'da ilk eleme heyecanı yaşandı. Adaya veda eden isim oylama sonucu belli oldu. Seyircilerin oylaması ile ilk eleme adayı olan Fatma Günaydın ardından 2 eleme adayı daha belirlendi. Survivor'da eleme heyecanının yanında dikkat çeken gelişmeler de yaşandı. Gönüllüler takımından bir kişi elenirken ünlüler takımında iki yarışmacı sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrıldı.

SURVIVOR'DA HANGİ 2 ÜNLÜ GİTTİ?  

Konsey öncesi açıklamada bulunan Acun Ilıcalı, Survivor'un ilk bölümünde sakatlık yaşayan Uğur Pektaş ve Şaziye ile ilgili bilgiler verdi. Acun Ilıcalı; Doktor Metin Kuş'un yaptığım değerlendirmeler sonucunda Uğur Pektaş Survivor'a devam edemeyecek" dedi.

Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralamasında kim birinci oldu? - Resim : 1

Şaziye'nin sağlık durumuna da değinen Ilıcalı, "Şaziye senin dizin malesef Survivor'a devam etmene imkan sağlayamıyormuş. Diyecek bir şey yok çok çok üzgünüm" dedi. 

Acun Ilıcalı ayrıca ünlüler takımına 2 gün içinde 2 yarışmacının dahil olacağını duyurdu.

Survivor'da kim elendi? Survivor SMS sıralamasında kim birinci oldu? - Resim : 2

SURVIVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor üçüncü bölümünde arkadaşlarının ortak oylamasıyla belirlenen Fatma dışında 2 isim daha potaya girdi. 2. ve 3. Eleme adaylarını SMS oylamasında 1. ve 2. olan isim belirledi. İki isimden hangisinin birinci olduğu ise açıklanmadı. En çok oyu alan Ceyhun eleme adayı olarak Makbule'nin ismini verdi. En fazla ikinci oyu alan Cemal Can ise Evrim'in ismini söyledi.

Böylece eleme potasına Fatma, Makbule ve Evrim kaldı. En az oyu alarak Survivor'a veda eden isim ise Makbule oldu. Makbule Karabudak, böylece Survivor tarihinde en hızlı elenen yarışmacı oldu.

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor Uğur Pektaş Acun Ilıcalı Makbule Karabudak