Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor eleme

Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor eleme

TV 8'de yayınlanana Survivor programında bu hafta elenen isim ünlüler takımından oldu.

Acun Ilıcalı'nın sunduğu, TV8'de yayınlanan Survivor programına bugün veda eden isim, gerek yarışmacılar gerekse izleyiciler tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Peki Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor'a kim veda etti?

Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor eleme - Resim : 1

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da elenen isim ünlüler takımından Aycan Yanaç oldu. Acun Ilıcalı'nın Aycan Yanaç'ın elendiğini açıklamasının ardından gönüllüler takımından Evrim, büyük şaşkınlık yaşadı.

Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor eleme - Resim : 2

"ELENDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM"    

Aycan Yanaç yaptığı açıklamada, "Size ve bu muhteşem ekibe çok teşekkür ederim. Böyle büyük tecrübeler edindiğim için çok teşekkür ederim. Bugün elendiğim için çok üzgünüm. Öbür tarafta bir hayat beni bekliyor. Survivor'da sonuna kadar mücadele ettiğimi ve ailemi gururlandırdığımı düşünüyorum" dedi.

ACUN ILICALI'DAN AYCAN YANAÇ'A ÖVGÜ

Aycan Yanaç'a, "Bana yaptığın faul dışında negatif hiçbir şeyini görmedim" diyerek espri yapan Acun Ilıcalı, "Seni Survivor'da tanıdım ve çok sevdim. Oyun alanlarında gülen gözlerini hiç unutmayacağım. Her zaman pozitife meyilli, güzel bir aile terbiyesi almış, çok efendi bir kız arkadaşımızsın. Bana yaptığın faul benim için unutulmaz bir hatıra olacak. Çok önemli bir kariyerin var. Canlı olarak gördüğüm en iyi kadın futbolcusun. Survivor'ı kazanamamış olabilirsin ama gönülleri kazandın. İlerde inşallah bunu faydasını görürsün" dedi.

Survivor'da kim elendi? 2 Haziran Survivor eleme - Resim : 3

Survivor 2020 Survivor