Survivor'da kazanan canlı yayında belli oldu

Survivor'da kazanan canlı yayında belli oldu

Survivor 2021 yarışması hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta elenmenin olmadığı yarışmada takımlar büyük ödül için yarıştılar. Aileleriyle bir araya gelmek için mücadele eden yarışmacılarda kazanan taraf belli oldu. Nefes kesen mücadelenin son bölümü ise canlı yayınlandı.

Survivor'da yarışmacılar büyük ödül için adeta kıyasıya yarıştı. 12'de biten mücadelede yarışma 11-11'e kadar geldi. Canlı yayında kazananın belli olduğu Survivor'da heyecan hız kesmedi. Yarışmacılar oyun öncesi aileleriyle bir araya geldi.

KAZANAN CANLI YAYINDA BELLİ OLDU 

Nefes kesen mücadelede oyun bayrağa kaldı. Bayrağa kalan oyunda kazanan mavi takım oldu. Aile oyunun birincisini kazanan mavi takım büyük sevinç yaşadı.

Poyraz yaptığı açıklamada, "Bugün oyun kazanacağımızı biliyordum. Takımca birbirimize güvenimiz tam. İnanılmaz mutluyum. Canlı oynamak ayrı bir keyifti" dedi.

Batuhan ise "Ne kadar üzgün olacağımı herkes tahmin ediyordur. Bütün hayallerim altüstü oldu. İnanmıyorum" açıklamasında bulundu. Yarın bir oyun daha oynanacak oyun canlı yayında final yapacak.

Survivor'da kazanan canlı yayında belli oldu - Resim : 1

Survivor 2021