Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2021
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor, 13 Şubat 2021 akşamı son bölümüyle ekrana geldi. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun gerçekleştiği yarışmada eleme adayı da belli oldu. İşte Survivor son bölümünde yaşananlar...

Survivor 2021’de dün akşam Ünlüler ile Gönüllüler takımları ilk olarak Market ödülü için mücadele etti. Parkurda takım içi uyumun önemli olduğu market ödülünde skor 5-4'e geldi. Ünlülerden İsmail - Melis, Gönüllülerden Steven - Aleyna ikilisi atıcı olarak parkura çıktı. Aleyna - Melis karşılaşmasında geriden gelmesine karşı Aleyna oyunu alarak skoru 5-5 yaptı. Sonraki oyunda Melis - Steven mücadelesinde ise İsmail'in küpleri yanlış dizmesi sonucunda oyunu kaybetti. Ve Gönüllüler 6-5 öne geçti. Son oyunda ise Gönüllülerden Ayşe, Ünlülerden Merve atıcı olarak parkura çıktı. Bu oyunu da kazanan Gönüllüler, 5-4 geriden gelerek 7-5 market oyununu kazanan takım oldu.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllülerde, market ödülünün ardından dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. 

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı dokunulmazlık mücadelesin 9-8'lik skorla önde olan Ünlüler takımı bayrak yarışında Gönüllüler takımına kaybetti ve haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan takım Gönüllüler takımı oldu.

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR'DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da Ünlüler takımı, dokunulmazlık oyununun ardından bir arkadaşlarını eleme potasına gönderdi. Ünlüler takımından Doğan, haftanın ilk eleme adayı oldu. 

Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 2

SURVİVOR DOĞAN KESER KİMDİR?

Doğan Keser 21 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Zeytinburnu Spor altyapısında yetişen Doğan Keser, Zeytinburnu Spor'un tüm alt kategorilerinde forma terletti.

Twitch ve Instagram paylaşımlarıyla adını duyuran Keser'in Instagram'da yaklaşık 300 bin takipçisi bulunuyor.

Sosyal Medya Fenomeni olarak tanınan 29 yaşındaki Doğan Keser, askerlik dönüşünde de çeşitli serbest meslek işlerinde bulunduğu biliniyor. Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacısı Doğan Keser, evli ve 1 kız babası.

Düğününden kısa süre önce babasının bir rahatsızlık yaşadığını belirten Doğan Keser, sonrasında gerçekleştirilen ameliyatta babasının sağlığının biraz daha kötüleştiğini, ailecek yoğun çaba harcayarak babalarıyla çok ilgilendiklerini ifade ediyor.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021