Survivor'da erzak ödülünü kim kazandı, yeni takım kaptanları kim oldu?

Survivor'da erzak ödülünü kim kazandı, yeni takım kaptanları kim oldu?

Survivor'da dün akşam yayınlanan son bölümünde, yarışmacılar takım kaptanı olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Kaptanlık mücadelesinin ardından yarışmacılar erzak ödülünün kazananı olmak için parkura çıktı. İşte Survivor 2020'de yaşananlar...

Mücadelenin hız kesmediği Survivor 2020'nin son bölümünde Sercan, Yasin, Elif, Barış, Berkan, Nisa ve Cemal Can yeni kaptanlar olabilmek için karşı karşıya geldi. 
 Survivor'da erzak ödülünü kim kazandı, yeni takım kaptanları kim oldu? - Resim : 1

SURVİVOR'DA TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU? 

Geçtiğimiz hafta Survivor’a veda eden Evrim'den sonra 7 kişi kalan yarışmacılar takım kaptanlığını kazanmak için mücadele verdi. Yarışmada başarılı bir performans gösteren Sercan 53 saniyeyle kaptan olurken, Cemal Can ise bireysel kaptanlık oyununu 49 saniyeyle kazandı.  

SURVİVOR'DA YENİ TAKIMLAR NASIL OLUŞTU?
 
Takım kaptanları seçilen Sercan ve Cemal Can konseyde yeni takımları belirledi. Kırmızı takım kaptanı olan Sercan Elif ve Yasin'i takıma aldı. Mavi takım kaptanı olan Cemal Can ise, Nisa, Berkan ve Barış'ı seçti.

Survivor'da erzak ödülünü kim kazandı, yeni takım kaptanları kim oldu? - Resim : 2

SURVİVOR'DA ERZAK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? 

Survivor'un 117. bölümünde Sercan ve Cemal Can'ın kaptanlıklarıyla kurulan takımlar, erzak ödülünü almak için karşı karşıya geldi. Oynanan kaptanlık oyunu 9-9 ilerlerken oyun bayrak yarışına kaldı. Sercan, Elif ve Cemal Can, Nisa karşılaşmasının yaşandığı bayrak yarışının galibi kırmızı takım oldu. Böylece Sercan'ın kaptanı olduğu kırmızı takım 10'a 9 skorla ödülün sahibi oldu.

SURVİVOR 118. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Survivor'un 25 Haziran Perşembe akşamı izleyici karşısına çıkacak olan yeni bölüm fragmanında araba ödülü heyecanının yaşanması dikkat çekti.

 

 

 

 

 

 

Survivor 2020 Survivor 2020 ödül oyunu