Survivor'da eleme ne zaman yapılacak? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor'da eleme ne zaman yapılacak? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Berkan, Yasin, Cemal Can ve Barış parkurda nefes kesen bir mücadele verdi.

Büyük finale az bir süre kala Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Berkan – Yasin ve Cemal Can – Barış eşleşmeleri sonunda dokunulmazlık oyununun kazananı da belli oldu. İşte Survivor son bölümde yaşananlar…

 

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

 

Survivor'da dün akşam Berkan – Yasin ve Cemal Can – Barış eşleşmeleri oldu. Finale çıkan Berkan ile Cemal Can'ın yarışması ise nefes kesti. Geriden gelerek oyunu kazanan Cemal Can, Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

 

SURVİVOR KİM ELENECEK?

 

Cemal Can, büyük efor sarf ettiği akşamda dokunulmazlık oyununu kazandı ve eleme potasından sıyrıldı. Berkan, Yasin ve Barış arasında olacak eleme sonucu SMS ile belli olacak.

 

SURVİVOR ELEME NE ZAMAN?

 

Survivor canlı yayın final oyununda, büyük heyecana neden olan Cemal Can ve Berkan mücadelesinin uzamasından dolayı, Acun Ilıcalı, elemenin 12 Temmuz Pazar akşamı olacağını, son üç finalistin de pazartesi günü Survivor SMS oylamasına çıkacağını duyurdu.

Survivor 2020 Survivor