Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor'da büyük finale sayılı günler kala dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Son 5 yarışmacının kaldığı Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı kim oldu? İşte tüm merak edilenlerin yanıtları...

Survivor 2020'de, şampiyonun belli olacağı büyük finale sayılı günler kala kritik bir dokunulmazlık oyunu için daha mücadele verildi. Survivor'da sona kalan beş yarışmacının verdiği dokunulmazlık oyununu mücadelesinin kazananı belli oldu.

8 TEMMUZ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'ın 8 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde eleme adayını belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan oyunda, Cemal Can ve Berkan yarı finalde karşı karşıya geldi. Berkan’ı eleyen Cemal Can finalde Barış ile karşılaştı. Barış, oyun sırasında bileğinden sakatlanınca oyundan çekilmek zorunda kaldı. Böylece Survivor'da bireysel dokunulmazlık oyununun kazananı Cemal Can oldu.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde, Cemal Can eleme adayını açıkladı. Heyecan dolu bekleyiş sonrası Cemal Can, eleme adayı olarak Elif'in ismini verdi.

Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, haftanın ilk eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

Bu hafta eleme adayı olarak 2 isim SMS'e belirlenecek.

Survivor Survivor 2020