Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? 7 Haziran Survivor dokunulmazlık yarışı

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? 7 Haziran Survivor dokunulmazlık yarışı

Survivor 2020'de çeyrek final heyecanı yaklaşırken, dokunulmazlık oyununda yarışmacılar kıyasıya mücadele veriyor. Kırmızı ve Mavi takımlarda rekabet eden yarışmacılardan ikinci eleme adayı belli oldu. Peki, Survivor 100. bölümde 2. eleme adayı kim oldu?

Survivor 100. bölümde 2. dokunulmazlık oyununu dün akşam oynandı. Zorlu bir parkurda ter döken yarışmacıların galibiyetini atış becerileri belirledi. Peki, Survivor 2020'de 2. eleme adayı kim oldu? İşte, Survivor 100. bölümde yaşananlar... 

SURVİVOR 2020'DE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Mavi ve Kırmızı takım yarışmacılarının adada kalmak için mücadele verdiği Survivor 2020'de dün akşam gergin anlar yaşandı. Mavi takımdan Yasin ile Kırmızı takımdan Sercan'ın arasında tansiyonun arttığı yarışmada yarışmacıların birbirleriyle olan diyalogları dikkat çekti.

Çeyrek finale sayılı günler kala oynanan yarışmayı 8-10 skorla Mavi takım kazandı. 

Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? 7 Haziran Survivor dokunulmazlık yarışı - Resim : 1

SURVİVOR 2020'DE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

7 Haziran Survivor'da haftanın 2. eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık mücadelesinde yenilen kırmızı takım konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı.

Yapılan oylama sonucunda Survivor'da 2. eleme adayı kırmızı takımdan Survivor Barış oldu.

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020 Survivor Barış