Survivor'da büyük final öncesi adaya veda eden isim belli oldu! Survivor'da kimler finale kaldı?

Survivor'da büyük final öncesi adaya veda eden isim belli oldu! Survivor'da kimler finale kaldı?

Survivor 2020'de rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Berkan Karabulut, yarışmaya veda etti. Finaline kalan isimler Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz oldu.

Survivor 2020'de finale sayılı günler kala adaya ve hayallerine veda eden isim oldu.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?
Cemal Can'ın dokunulmazlığı kazandığı Survivor'da bu hafta eleme adayları Berkan, Barış ve Yasin oldu.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BERKAN OLDU
Survivor Dominik Finali son gününde yapılan elemede rakiplerine göre daha az SMS oyu alan Survivor Berkan, yarışmaya veda etti. Böylece Barış, Cemal Can ve Yasin şampiyonluk şansını sürdürdü.

BERKAN'DAN VEDA KONUŞMASI

Survivor 2020'den elenen Berkan Karabulut veda konuşmasında, "Survivor'dan elendikten sonra veda konuşması yapan Berkan, "Kimse üzülmesin benim için, burada çok güzel yarıştım. Mertçe mücadele verdim. Ömrümün sonuna kadar unutmayacağım tecrübeler ve hatıralar edindim. 3 yarışmacı da ayrı ayrı şampiyonluğu hak eden isimler" dedi.

ACUN'DAN BERKAN İÇİN DUYGUSAL VEDA KONUŞMASI
Acun Ilıcalı ise Berkan için özgü dolu sözler sarf etti. Acun Ilıcalı, "Üzgünüm, hepiniz çok değerlisiniz benim için. Şu anı yaşamak beni çok mutsuz ediyor. Survivor'da seni yedekten aldık, gittiğin takımı zirveye taşıdın. Takımı hep heyecanlandırdın, Survivor'da neredeyse görmediğin ödül kalmadı. Benim için bir insanın çevresinde olması gereken dostlardan birisin. Ben bugün gerçekten çok üzgünüm. Çok temiz kalpli bir insansın ve bunun karşılığını hayatta mutlaka göreceksin. Senin iyi niyetin sadece bana geçmedi, inan bütün ülkeye geçti. Sen ileride daha çok görmek istediğim yarışmacılardan birisin. Bir gün canım çok sıkılırsa seni arayacağım. Çok güzel bir enerjin var" ifadelerini kullandı.

SURVIVOR FİNALİSTLERİ KİMLER OLDU?
Survivor 2020'nin İstanbul'da 2 gün boyunca sürecek olan finaline kalan isimler Cemal Can Canseven, Barış Murat Yağcı ve Yasin Obuz oldu.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?
Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Henüz 7 yaşında futbol oynamaya başlayan Berkan Karabulut, sadece futbolla değil, sporun pek çok dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 
2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı.

Aradan geçen süre ardından 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. Berkan Karabulut, tescilli bir güzel olan Lale Onuk ile birlikte.

Survivor 2020 Survivor final Berkan Karabulut