Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı, Nisa-Sercan ses kaydıyla ilgili son kez konuştu!

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı, Nisa-Sercan ses kaydıyla ilgili son kez konuştu!

Survivor 2020'de dün akşam haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı ve haftanın son eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı, ada konseyinde, Nisa ve Sercan'la ilgili ses kaydı hakkında son kez açıklama yaptı.

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde, 3. dokunulmazlık için mücadele eden 7 yarışmacı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Peki Survivor'da üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor'da günlerdir konuşulan ses kaydı olayında ise Acun Ilıcalı'dan beklenen açıklama geldi. İşte Sercan-Nisa ve olayını netleştiren o ses kaydı...

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da haftaya Sercan Yıldırım damga vurdu. Bireysel dokunulmazlık oyunlarının geçtiğimiz hafta başlamasının ardından bu hafta oynanan 3 dokunulmazlık oyununu da Sercan Yıldırım kazandı.

SURVİVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da Berkan ve Nisa'nın ardından 3. eleme adayı da belli oldu. Haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan, 3. eleme adayı olarak Barış'ın ismini verdi.Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı, Nisa-Sercan ses kaydıyla ilgili son kez konuştu! - Resim : 1ACUN ILICALI, SES KAYDINA AÇIKLIK GETİRDİ

Survivor 2020’ye dün akşam Sercan ile Nisa arasında yaşananlar damga vurdu. Acun Ilıcalı'nın Nisa'ya hak verdiği konuşmada, ikili arasındaki mesajları alıp veren Gizem'in, konuyu saptırdığını ima etti. Ilıcalı, ses kaydıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

"Kayıttan anladığımız kadarıyla Sercan'dan Nisa'ya not gidiyor… Bu notta ne yazdığını da tam olarak bilmemekle birlikte notu aldığı sırada Nisa'nın yanında Gizem var. Yani konuşma Gizem ve Nisa arasında geçiyor. Gizem adeta iki aydır beklediği birinden haber almışçasına sevinçli.

Aralarındaki konuşmada Nisa Sercan ile ilgili duruma sıcak bakmadığını dile getiriyor. Ancak benim kendi gözlemim olarak anladığım konu da şu; Gizem bu konuya o kadar motive ki konuyla ilişkili haber alışverişinde bazı yanlış anlaşılmalar olabilir. Nisa'nın bu konuya bakış açısı Sercan'ın tahmin ettiği bakış açısı değil… Aranızdaki olayların nedeni tek kelimeyle iletişim kopukluğu..."

İşte, Nisa-Sercan ses kaydı olarak açıklanan ancak Nisa ve Gizem arasındaki diyaloğa yer verilen o kayıt;

Nisa: Gel buraya, gel
Gizem: Dur, geliyorum, dur.
Nisa: Bak, böyle başlıyor.
Gizem: Aç. Tut onu.
Nisa: Bak, şimdi dinle.
Gizem: Al bunu çabuk. Anlatsana. Çok mutluyum şu an. Bu seni artık 850 bin ay idare eder.
Nisa: Hayır ya ne alaka?
Gizem: Etsin. Manyak mısın? Döveceğim seni artık ya. Yeter ya.
Nisa: Niye ya?
Gizem: Çok tatlı çünkü.
Nisa: Ama ben istemiyorum.
Gizem: Tamam, bakarsın işte.
Nisa: Erkek arkadaşım var. Onunla evlenmek istiyorum. Bununla değil.
Gizem: Tamam canım, evlenmeyiver. Nisa dur ya!

SERCAN NİSA'DAN ÖZÜR DİLEDİ

Sercan ise bu açıklamaların ardından Nisa'nın doğum gününde kendisine bir not yazdığını bunun üzerine de kendisinin Nisa'ya bir not gönderdiğini ifade etti. Sonrasında ise yaşanan yanlış anlaşılmalar nedeniyle Nisa'dan özür diledi.

 

Acun Ilıcalı Survivor Nisa Survivor Sercan