Survivor Barış Murat Yağcı'nın baba acısı

Barış Murat Yağcı
Survivor Barış Murat Yağcı'nın baba acısı

'Survivor 2020' yarışmasıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Barış Murat Yağcı, Katarsis programına konuk oldu. Yağcı, babasıyla ilgili acı bir itirafta bulundu.

Şu sıralar özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Barış Murat Yağcı, Exxen'de yayınlanan Katarsis programına konuk oldu. 

Aile yaşantısı hakkında konuşan Barış Murat Yağcı, “Annemle büyüdüm, baba bende bir yaşa kadar olmadı” dedi.

Bu konuyla alakalı hiçbir zaman isyan etmediği söyleyen Yağcı, "Annem beni bir abla, baba ve anne gibi büyüttü" ifadelerini kullandı.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın baba acısı - Resim : 1

AŞK BİTTİ!

Survivor 2020'de tanışan ve yarışma bittikten sonra aşk yaşamaya başlayan Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın birlikteliği kısa sürdü. Yağcı, sürpriz ayrılık sonrası verdiği bir röportajda, "Nisa'ya açık kapım yok" ifadelerini kullandı.

Barış Murat Yağcı'nın bu sözlerine eski sevgilisinden yanıt gecikmedi. Nisa Bölükbaşı, Instagram'dan yayınladığı gönderisinde, "Küçük insanlar konuşur, büyük insanlar konuşulur" şeklinde konuştu. Yollarını ayıran ikili, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi de bıraktı.

Survivor Barış Murat Yağcı'nın baba acısı - Resim : 2

KİTABINDAKİ İFADELER TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan ocak ayında Bölükbaşı'na evlenme teklifi eden ancak olumlu yanıt alamayan Yağcı'nın çıkardığı kitabında kullandığı ifadeler büyük yankı uyandırmıştı.

Ünlü oyuncunun, "Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor" sözüne tepki yağmıştı. Bu ifadeler sonrasında oyuncu, sosyal medya üzerinden bir açıklama yapmıştı.

Barış Murat Yağcı, "20'li yaşlarımın başında kendi küçük çevremde yaşadıklarımı ve o döneme ait düşüncelerimi paylaştım" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Barış Murat Yağcı Survivor Barış Murat Yağcı magazin haberleri