Survivor aşkı bitti! Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı

Survivor aşkı bitti! Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı

Survivor'da tanışıp yarışmadan sonra aşk yaşamaya başlayan Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Birkaç gün önce ayrıldıkları iddia edilen Nisa Bölükbaşı'ndan Instagram hesabı üzerinden açıklama geldi.

Survivor 2020'de ünlenen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı aşkı kısa sürdü. Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı, aylar önce başlayan ilişkilerini herkesten saklamış fakat ortaya çıkan fotoğraflar ve video çifti ele vermişti.

Instagram'dan açıklama yapan Bölükbaşı, "Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum" diye yazdı.

Survivor aşkı bitti! Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı - Resim : 1

ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİYLE GÜNDEM OLMUŞLARDI

İkilinin, ilişkilerinin ilk döneminde öpüştüğü video gündeme damgasını vurmuştu. İki isim de bu dönem içinde birçok markayla iş birliği yapmıştı. Barış Murat Yağcı ise bu ünü daha ileri taşıyıp hem şarkı çıkarmış hem de yeni kitabını piyasaya sürmüştü.

Survivor aşkı bitti! Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı - Resim : 2

SÖZLERİ TEPÇİ ÇEKMİŞTİ 

Barış Murat Yağcı çıkardığı kitabında, "Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor" sözüyle tepki çekmişti. Bu sözler sonrası tepkiler büyüyünce Yağcı sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı. Yağcı sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "20'li yaşlarımın başında kendi küçük çevremde yaşadıklarımı ve o döneme ait düşüncelerimi paylaştım" dedi.

Survivor Nisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı