Survivor All Star 2022 yedek yarışmacıları belli oldu

Survivor All Star Magazin Haberleri
Survivor All Star 2022 yedek yarışmacıları belli oldu

2022 Survivor All Star'da heyecan sürüyor. 19 Ocak'ta ilk elemenin gerçekleştiği yarışmada Gönüllüler takımından Gizem adaya veda etmişti. Survivor'da ilk elemenin ardından yedeklerden 4 farklı isim Survivor adasına geldi. Peki, Survivor yedekler kadrosunda kimler var?

2022 Survivor yarışması tüm hızıyla macerasına başladı ve 19 Ocak günü ilk eleme de gerçekleşti. Gönüllüler takımından Gizem'in adaya veda edişi ile ertesi gün yedeklerden 4 farklı isim Survivor adasına geliyor. İzleyenler ise, ' 2022 Survivor yedekler kadrosunda kimler var?' sorusunu soruyor. İşte, yedek kadrosu...

YEDEK YARIŞMACILAR SURVIVOR ADASINDA 

Acun Ilıcalı, 2022 sezonunun ilk elemesinden hemen önce adaya yedeklerden 4 ismin geleceğini belirterek bunlardan birinin ismini de verdi. Ilıcalı, ''Yedek yarışmacılar yarın itibarıyla dahil olacak. Yarın 2 erkek, 2 kadın yarışmacı geliyor. İsimlerden biri Nisa diğerlerini yarın göreceksiniz" dedi.

Hastalığı nedeniyle yarışmaya dahil olamayan Nisa Bölükbaşı da cumartesi akşamı oyuna dahil olacak. Diğer üç isim ise fragman yayımlandığında belli oldu. Yedek yarışmacılar şu şekiilde; Yunus Emre, Nisa, Parviz ve Ayşıl oldu.

SURVIVOR ALL STAR 2022 6. FRAGMAN 

Survivor All Star 2022 yedek yarışmacıları belli oldu - Resim : 1

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı, aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı. 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Survivor All Star 2022 yedek yarışmacıları belli oldu - Resim : 2

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

29 Mart 1993 İstanbul / Silivri doğumlu Yunus Emre Özden 29 yaşındadır. 1.85 boyunda ve 82 kilo olan Özden 2 çocuklu ailenin tek oğludur. Özden, Açıköğretim Fakültesi'nde Ulaştırma Lojistik eğitimi aldı. Genç yaşında modellik yapmaya başladı. Özden küçükken dövüşçü olmak istemiş ancak ailesi buna izin vermemiş. Sonrasında spor salonunda keşfedilmiş ve dövüşlere katılmış. Dövüşe katılan Özden, 2019'da Türkiye 3.'sü, İstanbul 2.'si oldu.

Survivor All Star 2022 yedek yarışmacıları belli oldu - Resim : 3

AYŞIL ÖZASLAN KİMDİR?

Ayşıl Özaslan kimdir, 1978 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Marmara Üniversitesi'nde Dış Ticaret okuduktan sonra New York'ta Berkeley College üniversitesine giderek Ekonomi eğitimi almıştır. Bir dönem Amerika'da yaşamaya başlamış ve kendisine bir işletme açmıştır. Daha sonra tekrar Türkiye'ye dönerek özel bir firmayla anlaşmış ve 7 yıldır bu firmanın Türkiye müdürlüğünü yapmaktadır.

Çocukluk yaşlarından beri spora ilgi duyan ve sporla ilgilenen Ayşıl Özaslan, 20 senedir çeşitli spor dallarıyla uğraşmıştır. Ayrıca Almanca, Rusça, İngilizce olmak üzere 4 dil bilmektedir. Daha önceden Survivor ve Fear Factor yarışmalarına katılmış bir isim olan Ayşıl Özaslan, "Boksun Yıldızları" programına da katılmıştır.

Survivor All Star 2022 yedek yarışmacıları belli oldu - Resim : 4

PARVİZ ABDULLAYEV KİMDİR?

5 Ocak 1986 yılında Azerbaycan'da doğan Parviz, şimdiye kadar profesyonel olarak 55 dövüşe katıldı ve bu dövüşlerden 49 zafer, 26 nakavt ve 6 yenilgi aldı. 2010 yılında Azerbaycan'da yılın ilk 10 sporcusundan biri ilan edilen Parviz Abdullayev, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından spordaki başarısından dolayı yeni bir daire ile ödüllendirildi.

2011 itibarıyla "Cobra Kickboks Kulübü'ne" liderlik eden Parviz Abdullayev, 2013 yılından bu yana Olağanüstü Haller Bakanlığı Spor Sağlıklı Merkezi'ne katkıda bulunmaktadır. Aynı zamanda Gabala Spor Kulübü'nü de temsil eden sporcu, evli ve 2 oğlu çocuk babası olmakla birlikte, genç olmasına rağmen oğlu Yusif'i de boksta eğitmektedir.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor Survivor All Star 2022 Nisa Bölükbaşı Acun Ilıcalı