Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu!

Survivor 2021
Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu!

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüller'in dün akşam ekrana gelen bölümüne, Aleyna'dan Poyraz için gelen şoke eden itiraf damga vurdu.

Survivor'da eleme adayı cumartesi akşamı yapılan oylama sonrası belli oldu. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'ın 3 Nisan tarihli son bölümünde takımlar market ödül oyunu ve dokunulmazlık için parkurda elinden geleni yaptı. Kıyasıya mücadelesinin yaşandığı gecede dokunulmazlık oyunu Gönüllüler takımının olurken, Ünlüler takımında eleme adayı İsmail ve Doğan oldu.

Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu! - Resim : 1

Survivor konseyinde Gönüllüler takımında yaşanan gerginlikler ele alındı. Acun Ilıcalı Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında yaşanan gerginliği sordu. Poyraz takım arkadaşına güvenmediğini söylerken, Aleyna'dan gelen şok itiraf şaşkınlık yarattı.

Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu! - Resim : 2

ALEYNA'DAN ŞOKE EDEN AÇIKLAMA 

Aleyna, Poyraz ile elemelerde iyi geçindiklerini ancak adaya geldikten sonra fikirlerin değiştiğini dile getirdi. Aleyna, Sancakay'ın Poyraz'ı doldurduğunu söyleyerek; "Sancakay Poyraz'dan hoşlanıyordu. Kendisi söyledi. Bu yüzden beni potansiyel tehlike olarak gördü ve aramızı bozdu" dedi.

Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu! - Resim : 3

Aleyna'nın sözleri karşısında Poyraz gülerek "Ben aşk adasına gelmedim" derken, Ünlüler ve Gönüllüler takımında yarışmacılar gülerek tepki verdi.

Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu! - Resim : 4

SANCAKAY'DAN İDDİALARA YANIT 

Bu iddiaların ardından 'Survivor Panaroma Hafta Sonu' programına katılan Sancakay Ilım Morgül ise canlı yayında Aleyna'nın sözlerine yanıt verdi.

Sancakay, "Çok güldüm bunlara. Aleyna'nın söylediği hiçbir şeye şaşırmıyorum. Ben yalancı oldum, aşık oldum. Bunlar cahilce açıklamalar... Aleyna, Survivor'ı ergen bir kesimin izlediğini biliyor. Ya tutarsa diye denedi büyük ihtimalle. İnsanlar inandı mı? Bilmiyorum" dedi.

'Survivor Panaroma Hafta Sonu' sunucularından İhsan Tarkan ise " Peki böyle bir muhabbet geçti mi?" diye sordu.

Bunun ardından Ayşe'nin kendisine böyle bir şey sorduğunu söyleyen Sancakay, "Saçmalama, yok öyle bir şey" dedim" diye konuştu.

Sancakay, sözlerine; " Aleyna, Poyraz'ın kendisini sevmemesini kabullenemiyor ve bunun altında bir sebep arıyor. Bu yüzden Sancakay mı doldurdu? diye düşünüyor. Böyle bir şey yok. Sahilde oturuyorduk hep, Poyraz'la basketbol konuşuyorduk" diye devam etti.

Survivor Aleyna'dan şoke eden itiraf: Poyraz'dan hoşlanıyordu! - Resim : 5

SURVİVOR ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? 

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa'da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası o 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir Voleybol oynuyor. Üç senedir de beach volleyball okul takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor’a ilk defa bu sene başvurdu.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2021 Survivor Aleyna Kalaycıoğlu kimdir kaç yaşında survivor poyraz Survivor Sancakay