Survivor 2020 yeni yarışmacıları belli oldu! Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen yeni isimler kimler?

Survivor 2020 yeni yarışmacıları belli oldu! Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen yeni isimler kimler?

Survivor 2020'de diskalifiye şokunun yaşanmasının ardından Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına 4 yeni yarışmacı katıldı. Peki, Survivor'dan diskalifiye olan Erman ve Fatma'nın yerine gelen yeni yarışmacılar kimler?

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2020 hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor 2020'de dün 2 kişi diskalifiye olmuştu. Erman, Survivor'a uyum sağlayamadığı için elenmiş, Fatma ise sakatlığından dolayı adaya veda etmişti. 2 kişinin diskalifiye olmasından sonra Survivor'a 4 yeni isim daha katıldı.

Survivor'da Erman ve Fatma neden diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı açıkladı

Survivor'ın yeni yarışmacıları, dün akşam ekrana gelen bölümde ödül oyunu öncesinde adaya geldi. Takımlarına katılan yeni yarışmacılar kendilerini tanıttılar.

Survivor 2020 yeni yarışmacıları belli oldu! Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen yeni isimler kimler? - Resim : 1

SURVİVOR'DA ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER TAKIMINA GELEN YENİ İSİMLER KİMLER?

Diskalifiye olan yarışmacıların ardından, Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına 4 yeni isim katıldı.  Survivor'ın yeni yarışmacıları basketbolcu Gizem Birdal, pilates hocası Berkan Karabulut, kick boksçu Yunus Emre Özden ve jimnastikçi Aşkım Burçe Tunay oldu. 

Survivor 2020 yeni yarışmacıları belli oldu! Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen yeni isimler kimler? - Resim : 2

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor 2020'ye dün akşam dahil olan Berkan Karabulut, pilates hocası ve kişisel antrenördür. Vücut geliştirme üzerine çalışan Berkan, 2015 yılında Bilecik Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Berkan Karabulut, Survivor 2020'de Ünlüler takımında yarışacak.

Survivor 2020 yeni yarışmacıları belli oldu! Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen yeni isimler kimler? - Resim : 3

AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Aşkım Burçe Tunay, 2000 yılında doğmuştur. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay, Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda 1. Seri ve 2. Seri'deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur. Survivor Aşkım, Ünlüler takımına katıldı.

Survivor 2020 yeni yarışmacıları belli oldu! Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler takımına gelen yeni isimler kimler? - Resim : 4

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 1993 yılında İstanbul Silivri'de doğmuştur. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen Silivri'de yaşamını sürdürüyor. Yunus Emre Özden, Açıköğretim Fakültesi'nde ulaştırma lojistik bölümünde okuyor. Yunus Emre Özden, Gönüllüler takımında yarışacak.

GİZEM BİRDAL KİMDİR?

Survivor 2020'nin yeni yarışmacısı olan Gizem Birdal basketbolcudur. Genç yarışmacı Birdal, Survivor 2020'de Gönüllüler takımında yer alacak.

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020 Survivor Acun Ilıcalı Berkan Karabulut Yunus Emre Özden Aşkım Burçe Tunay