Survivor 2020'ye veda eden isim belli oldu! Konseyde duygusal anlar yaşandı

Survivor 2020'ye veda eden isim belli oldu! Konseyde duygusal anlar yaşandı

Survivor 2020'nin dün akşam yayınlanan 123. bölümünde eleme konseyi heyecanı yaşandı. Büyük finale adım adım yaklaşılırken gerçekleşen konseyde duygusal anlar yaşandı.

Survivor 2020'de artık final için son 2 haftaya girilirken dün akşam ekrana gelen 123. yeni bölümde bir yarışmacı daha adaya veda etti. Duygusal anlara sahne olan eleme konseyinde yaşananlar geceye damga vurdu. Berkan, Nisa ve Barış'ın eleme potasında yer aldığı konseyde, izleyicilerden en az SMS oyu alan Nisa Bölükbaşı adaya veda etti. 

Acun Ilıcalı'nın Nisa'nın elendiğini açıklamasının ardından Cemal Can Canseven gözyaşlarını tutamadı. Cemal Can’a sarılıp ağlayan Nisa, 'Kimin burada temiz kalpli olduğunu çok iyi biliyorsun' diyerek arkadaşını teselli etti.Survivor 2020'ye veda eden isim belli oldu! Konseyde duygusal anlar yaşandı - Resim : 1Survivor'dan elenen Nisa, "Berkan devam ettiği için çok ama çok mutluyum. Berkan potaya girince korktum çünkü Berkan performans olarak kesinlikle haketmiyordu. Çok ama çok mutluyum Berkan kaldığı için” dedi.

SERCAN'LA DA VEDALAŞTI 

Yarışma boyuncu çeşitli iddialarla gündeme gelen Sercan ve Nisa eleme konseyinde karşı karşıya geldi. Yarışmaya veda eden Nisa, Sercan'la da vedalaştı.Survivor 2020'ye veda eden isim belli oldu! Konseyde duygusal anlar yaşandı - Resim : 2İLETİŞİM OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2020’de her hafta düzenlenen, yarışmacıların yakınlarıyla temas kurmak için heyecanla beklediği iletişim oyunu dün yine nefes kesti. İletişim oyununu 10’a 5’lik bir skorla Mavi Takım (Cemal Can, Nisa, Berkan, Barış) kazandı.

İletişim ödülünü kazanan yarışmacılar telefonda bir yakınıyla konuşma fırsatı yakalarken, ailelerinden gelen videolu mesajlarla da moral depoladı. Yarışmacılar ayrıca Instagram hesapları için videolar çekti. İletişimi kazanan yarışmacılardan Cemal Can’ın sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile olan konuşmaları dikkat çekti.

 

Survivor 2020 Nisa Bölükbaşı Cemal Can Canseven