Survivor 2020'ye damga vuran alışveriş ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor 2020'ye damga vuran alışveriş ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor 2020'nin dün akşamki yeni bölümünde Mavi takım ile Kırmızı takım Exatlon Challenge yarışmasının parkurunda ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Ödülü kazanan takım Santo Domingo'da alışveriş yapma ve 5 yıldızlı otelde konaklama fırsatı yakaladı.

Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Survivor yarışmacıları, Acun Medya'nın bir diğer yarışma programı olan Exatlon Challange'ın parkurunda mücadele etti. Kazanan takıma Santo Domingo'ya spor arabalarla giderek, 60 bin peso ile alışveriş yapma ve ardından da 5 yıldızlı otelde konaklama ödülü verildi. İşte Survivor'da ödülü kazanan takım ve dün akşam yaşananlar...

SURVİVOR 2020'DE BÜYÜK ÖDÜL

Survivor 2020'nin dün akşamki yeni bölümünde, yarışmacılar büyük ödül için yarıştı. İki takım da Santa Domingo'da alışveriş yapma şansını yakalayabilmek için büyük bir mücadele verdi. Sunucu Murat Ceylan dün akşam kazanan takımın, Santa Domingo'ya spor arabalarla giderek, 60 bin pesoyla alışveriş yapabileceğini ve ardından da 5 yıldızlı otelde yemek yiyerek konaklayabileceğini açıkladı.

Ödül oyununu Kırmızı takım 10'a 2 skorla kazandı. Yarışmacılar, Santa Domingo'ya özel araçlarla giderek AVM'de alışveriş keyfi yaptı ve kendilerine verilen 60 bin Dominik Pesosu ile hem kendilerine hem de sevdiklerine hediyeler aldı.

Survivor 2020'ye damga vuran alışveriş ödülünü hangi takım kazandı? - Resim : 1

Survivor 2020 Survivor 2020