Survivor 2020 yarışmacıları Yasin ile Barış birbirine girdi

Barış Murat Yağcı
Survivor 2020 yarışmacıları Yasin ile Barış birbirine girdi

'Survivor 2020' programının sona ermesinin ardından yarışmacılar arasında sular durulmuyor. Son olarak, Survivor'ın üçlü finaline kalmayı başaran Yasin Obuz ile Barış Murat Yağcı arasında 'soda' polemiği ortaya çıktı.

Survivor 2020’nin sona ermesinin hemen ardından Yasin Obuz ve Nisa Bölükbaşı arasında büyük bir tartışma yaşandı. Survivor Yasin yakın arkadaşı Nisa’yı nankörlükle suçladı.

Survivor Nisa’nın Türkiye’ye geldiğinde yalnızca Barış Murat Yağcı ile görüşmesi diğer yarışmacılara cephe aldığı iddialarını güçlendirdi.

Barış Murat Yağcı’nın, Yasin Obuz’la ilgili beğendiği bir tweet ise gerilimi artırdı. Survivor Yasin, Barış Murat Yağcı-Nisa Bölükbaşı cephesine karşı hamleye geçti.

YEMEK PROGRAMI ELEŞTİRİSİNİ BEĞENDİ 

Survivor programını ikinci olarak noktalayan Barış Murat Yağcı, Yasin Obuz hakkında yapılan, 'Murat Ceylan... Survivor'a gelmiş en yakışıklı, en yenekli ve en kaliteli insanlardan biri... Değer görmesi için daha ne olması gerekiyor? Yemek programlarına katılıp kendisini rezil etmediği için mi değer göremiyor bu çocuk?' yorumunu beğendi.

Barış Murat Yağcı’nın bu hamlesinden sonra Yasin Obuz sosyal medya hesabından sert eleştiriler yaptı.

"LAFIM ÇEKEMEYENLERE"

'Ala' şarkısının kısa süre içerisinde trend listelerine girmesinin ardından Survivor Yasin sosyal medya hesabından, “O basit yemek programı dediğiniz yerden çıkan çocuk bakın neler yapıyor. Siz basit ucuz PR çalışmalarınıza devam edin, biz ise icraat yapalım. Kudurun daha da kudurtmaya devam edeceğiz. Ben bir şey demiyorum gazeteciler diyor. Not; lafım çekemeyenlere” mesajını paylaştı.

Survivor 2020 yarışmacıları Yasin ile Barış birbirine girdi - Resim : 2

 EVRİM’DEN YASİN’E DESTEK
 
Yasin Obuz’un yaptığı paylaşıma Evrim Keklik soda fotoğrafı ekleyerek “Yaso bizden hazmedeyenlere soda yollar mısın? Hem de Kızılay olsun yardımda bulunalım” yorumunu ekledi.
 
Yasin'in paylaşımına yorum yapan Evrim Keklik, kendi sosyal medya hesabından adeta ateş püskürdü. Survivor Evrim, “Bir laf söylendi diye neden herkes üstüne alındı ki yarası olan gocunur olmayana hava hoş. Biz kendi kendimize eğlenip şarkının başarısını kutluyoruz. Değil mi kardeşim?” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Survivor 2020 Barış Murat Yağcı Yasin Obuz Nisa Bölükbaşı Evrim Keklik