'Survivor 2020' ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı net tarih verdi!

'Survivor 2020' ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı net tarih verdi!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Türkiye'nin ne zaman başlayacağı belli oldu. Acun Ilıcalı, yarışmanın başlangıç tarihini açıkladı.

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor için geri sayım başladı. Yarışmayı her yıl kaçırmadan izleyen herkes, 'Survivor 2020' ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Survivor 2020 ne zaman başlayacak? İşte Survivor ile ilgili son detaylar...

SURVIVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dün akşam Tv8'de yayınlanan Eser Yenenler Show'un özel bölüme konuk olan Acun Ilıcalı, 'Survivor 2020'nin başlangıcı için kesin tarih verdi. Ilıcalı, 'Survivor'ın 16 Şubat 2020 tarihinde ekranlarda olacağını duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde TV8'in internet sitesinde, 'Survivor 2020' için İstanbul, Bursa, Sakarya ve Antalya'da seçmelerin başladığı duyurulmuştu.

SURVIVOR 2020'NİN YARIŞMACILARI KİMLER OLACAK?

Yarışmanın formatı bu yıl Ünlüler-Gönüllüler olarak iki takım halinde oynanacak. Survivor'un yeni sezonda yarışmacıları arasında ilk belli olan isim Ersin Korkut oldu.

'Survivor 2020' ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı net tarih verdi! - Resim : 1

Öte yandan Acun Ilıcalı, daha önce 'Survivor'ın ilk şampiyonu Uğur Pektaş'ın yüzde 90 ihtimalle, 2020 kadrosunda yer alacağını söylemişti.

'Survivor 2020' ne zaman başlayacak? Acun Ilıcalı net tarih verdi! - Resim : 2

GEÇEN SEZON KİM BİRİNCİ OLDU?

Heyecanlı anların yaşandığı Survivor Türkiye Yunanistan'ın geçen sezonunda Seda ve Yusuf finale kalmıştı. Yapılan oylama sonucu Yusuf en çok oyu alarak Survivor şampiyonu ilan edildi.

Survivor 2020 Acun Ilıcalı Uğur Pektaş Ersin Korkut