Survivor 2020'deki son iletişim oyununu kim kazandı?

Survivor 2020'deki son iletişim oyununu kim kazandı?

Büyük finale sayılı günler kala Survivor 2020'de son iletişim oyunu oynandı. Ödülü kazanan takım aileleriyle görüntülü konuşma şansı yakaladı.

Survivor 2020’nin dün akşamki 125. yeni bölümünde son iletişim ödülü oyunu oynandı. İletişim ödülü olarak yarışmacılara “Ailelerle görüntülü görüşme” verildi. İletişim ödülünde Elif Gören, sakatlığı nedeniyle oyunu yarıda bırakmak zorunda kaldı. Başa baş geçen mücadelede Sercan Yıldırım 7’de 6 yaparak dikkatleri üzerine çekti. 9-9’a kadar gelen mücadele bayrak yarışına gitti.

Bayrak yarışında Sercan Yıldırım son sayıyı da alarak Mavi takıma iletişim ödülünü kazandırdı. Böylece Sercan, Cemal Can ve Yasin aileleriyle görüntülü konuşma şansı yakaladı.Survivor 2020'deki son iletişim oyununu kim kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR’DA FİNAL ÖNCESİNDE ELİF ŞOKU!

Kırmızı takımın yarışmacısı Elif’in daha önce yaşadığı sakatlığı iletişim oyununda nüksetti. Kasığındaki şiddetli ağrı nedeniyle yürümekte zorlanan Elif’e Survivor doktoru Ulaş Köksal müdahale etti.

Survivor 2020'deki son iletişim oyununu kim kazandı? - Resim : 2

Oyunu yarıda bırakmak zorunda kalan Survivor Elif, yaşadığı sakatlığı anlatarak “Önceki çamur oyununda kasığımda gerilme hissetmiştim. İlk oyunda tekrar oldu ancak devam etti ve ağrım artmaya başladı. Performansımı da etkiledi. Daha fazla devam edemedim. Doktorumuzla karar verdik ve hastaneye gideceğiz” dedi.

SERCAN’IN ANNESİNDEN İLGİNÇ BENZETME

İletişim ödülünde ailesiyle görüntülü konuşan Sercan Yıldırım’a annesinden ekran başındakileri gülümseten bir benzetme geldi. Sercan’ın annesi sakallarından dolayı “Sultan Süleyman’a benzemişsin, Halit Ergenç gibi olmuşsun” dedi. Bu benzetme sonrası tüm yarışmacılar kahkahaya boğuldu.

Survivor 2020'deki son iletişim oyununu kim kazandı? - Resim : 3

Survivor 2020