Survivor 2020'de yeni takımlar belli oldu! Survivor'da yeni takım kaptanları kimler?

Survivor 2020'de yeni takımlar belli oldu! Survivor'da yeni takım kaptanları kimler?

Survivor 2020'nin 10 Haziran Çarşamba ekrana gelen son bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, Kırmızı ve Mavi takım kaptanları olabilmek için yarıştı. Peki, Survivor 2020'de Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimlerden oluştu?

Survivor 2020'nin dün akşam ekrana gelen son bölümünde yeni takımlar kuruldu. Survivor 2020'de 9 kişi kalan yarışmacılar takım kaptanı olabilmek için ter döktü. Peki, Mavi takım ve Kırmızı takım kaptanları ve yarışmacıları kimler oldu? İşte, Survivor 2020'nin yeni takımları...

YENİ TAKIM KAPTANLARI KİMLER OLDU?

Survivor 2020'de finale sayılı günler kala adada yeni takımlar kuruldu. Survivor yarışmacıları kurulacak olan yeni takımların kaptanı olabilmek için zorlu bir mücadele verdi. 

Kaptanlık yarışı, Cemal Can, Evrim, Ardahan ve Yasin arasında gerçekleşti. Yarışmaya, Ardahan ve Yasin'in mücadelesi ve aralarındaki gerilim damga vurdu. Kavga sonrası sosyal medyada Yasin'in diskalifiye edilip edilmeyeceği gündem oldu.

Kaptanlık yarışını kazanan isimler ise Cemal Can ile Ardahan oldu. İşte, Survivor 2020'nin yeni takımları...

Survivor 2020'de yeni takımlar belli oldu! Survivor'da yeni takım kaptanları kimler? - Resim : 1

SURVİVOR MAVİ TAKIM 

1 – Ardahan,

2 – Elif,

3 – Sercan,

4 – Yasin.

SURVİVOR KIRMIZI TAKIM

1- Cemal Can (Kaptan),

2 - Berkan,

3 - Nisa,

4 - Barış.

ACUN ILICALI YASİN HAKKINDAKİ KARARINI VERDİ

Acun Ilıcalı konseyde Yasin ile ilgili kararını da açıkladı. Yasin'i defalarca uyardığını belirten Ilıcalı, "Survivor'daki 10 olayın 8'inde sen varsın" dedi. Yasin'i diskalifiye etmeyen Ilıcalı, ceza olarak Yasin'in kazanılan 3 ödülden yararlanamaycağını söyledi.

Survivor 2020 Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Acun Ilıcalı