Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor bireysel performans birincileri açıklandı!

Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor bireysel performans birincileri açıklandı!

Survivor 2020'nin dün akşam ekranlara gelen 16. bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için kıyasıya mücadele etti. Ünlüler ile Gönüllüler takımları arasında oynanan oyun farklı skorla sonuçlandı. Peki, Survivor'da bu akşam ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının 16. yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Adada açlıkla mücadele veren yarışmacılar ödül oyununda tüm hünerlerini sergileyerek yemek için mücadele verdiler.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'ın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, tavuk tabağı ödülünü kazanmak için büyük mücadele veren takımlardan Ünlüler ekibi ödülün sahibi oldu. 

Ünlüler takımı, 10'a 4 farkla yarışı kazanmayı başardı. Ünlüler takımı tavuk ödülünü büyük bir iştahla yerken Gönüllüler adasına eli boş döndü. 

Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor bireysel performans birincileri açıklandı! - Resim : 1

AŞKIM BURÇE, EVRİM'İN SERİSİNE SON VERDİ! 

Dün akşamki ödül oyununda Survivor Aşkım Burçe ile Survivor Evrim eşleşti. Ünlüler takımında ilk eleme adayı olarak yazılan Aşkım Burçe yarışı kazanarak, performans sıralamasında kadınlarda lider durumda olan Evrim'in 10 oyun üst üste kazanma serisine son vermiş oldu.

Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? Survivor bireysel performans birincileri açıklandı! - Resim : 2

SURVİVOR BİREYSEL PERFORMANS BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI!

Survivor'da oynanan ödül oyunu sonrası performans birincileri yeniden parkurda karşı karşıya geldi. Kadınların ve erkeklerin ayrı ayrı yarıştığı oyunda keyifli anlar yaşandı. Oyunu bu hafta kadınlar takımında Elif, erkeklerde ise Yasin kazandı.

Ödülü alan Elif;  Ersin, Berkan ve Sercan'ı ödüle götürdü. Mert'i seçmesine rağmen Mert ödülü kabul etmedi. 

Yasin Obuz ise Ceyhun, Nisa, Cemal Can'ı götürdü.

SURVİVOR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Eleme gecesinin yaşanacağı Survivor 10 Mart tarihli bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Survivor'un yeni bölüm fragmanından görüntüler...

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020 Survivor Survivor Evrim