Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte 15 Mayıs ayrıntıları...

Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte 15 Mayıs ayrıntıları...

Survivor'un 15 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 77. bölümünde ödül oyunu mücadelesi yaşandı. Survivor ödül oyununu kazanan takım villada çikolata keyfi yaptı. Peki, ödül oyununu hangi takım kazandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020 yeni bir ödül oyunu ile izleyici karşısına çıktı. Ödül oyununda ise yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Survivor 15 Mayıs ödül oyununu kazanan takım daha sonra villada yarışmanın yorgunluğunu attı. İşte, Survivor son bölümde ödül oyununu kazanan takım...

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU AVANTAJI KİM KAZANDI?

Survivor'un 15 Mayıs tarihinde ekranlara gelen 77. bölümünde ödül oyunu öncesi avantaj heyecanı yaşandı. İki takım, seçim avantajı için bayrak yarışına çıktı. Rekabetin artığı Survivor 2020 77. bölümde Ünlüler ve Gönüllülerden dörder yarışmacı avantaj oyununda yarışmacı seçme hakkını kazanmak için mücadele verdi. Oyunun sonunda Survivor ödül oyunu avantajını kazanan takım Ünlüler oldu. 

Survivor 2020'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte 15 Mayıs ayrıntıları... - Resim : 1

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Bayrak yarışında avantajı yakalayarak ödül oyununa güçlü başlayan Ünlüler takımı, oyunu kazanmak için sıkı bir mücadele verdi. Yarışmada, Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasında gerginlik yaşandı. Gönüllüler takımı, Ünlüler takımının sayısına itiraz etti. Mert'in itirazı ile oyun alanı bir anda takımlar arası tartışmaya sahne oldu. Heyecanlı oyunun sonunda Survivor ödül oyununu kazanan takım 10'a 5 skorla Ünlüler takımı oldu.

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020