Survivor 2020'de kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isim

Survivor 2020'de kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isim

Survivor'ın dün akşam yayınlanan 8. bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından bir kişi yarışmaya veda etti. Peki, Survivor'da adaya hangi isim veda etti? İşte adaya veda eden o isim...

Survivor'ın 25 Şubat salı ekrana gelen 8. bölümünde ada konseyinde bir isim yarışmaya veda etti. Survivor'ın 2. haftasında dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde oylamaya gitmiş ve ilk eleme adayı Derya olmuştu. SMS oylaması sonrasında ise Ünlüler takımında en yüksek oyu alan iki yarışmacı, elemeye kalan diğer iki ismi de belirledi.

Survivor 2020'de kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isim - Resim : 1

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında ilk eleme adayı Derya oldu. SMS sıralamasında 1. olan Barış, 2. eleme adayını belirledi ve bu isim Melis oldu. 3. eleme adayını ise Ersin belirledi ve bu isim Mert oldu.

SURVİVOR 2020'DE KİM ELENDİ? İŞTE SURVİVOR'A VEDA EDEN İSİM

Survivor'da eleme adayları olan Derya, Melis ve Mert arasında elenen isim oyuncu Tuğba Melis Türk oldu.

Survivor 2020'de kim elendi? İşte Survivor'a veda eden isim - Resim : 2

SURVİVOR'DA İLETİŞİM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da yine nefes kesen bir ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüller takımları, iletişim oyunununda zorlu bir parkurda son güçlerine kadar kıyasıya yarıştılar. Survivor 2020'de iletişim oyununu 10-7 ile kazanan takım Gönüllüler oldu. Survivor'da iletişim oyununu kazanan gönüllüler takımı, ailelerine elektronik posta atma hakkı kazandı.

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020 Tuğba Melis Türk