Survivor 2020'de kim elendi? İşte 23 Haziran Survivor detayları...

Survivor 2020'de kim elendi? İşte 23 Haziran Survivor detayları...

Survivor 2020'de bu hafta eleme adayı olarak Evrim, Nisa ve Sercan gösterilmişti. Çeyrek finalde mücadele eden yarışmacılardan adaya veda eden isim dün akşam belli oldu. İşte, 23 Haziran Survivor'da yaşanan gelişmeler…

Dün akşam ekrana gelen Survivor 2020'nin son bölümüne, iletişim oyunu ve eleme konseyi heyecanı damga vurdu. Dokunulmazlık oyununu iki kez üst üste kazanan Cemal Can, Evrim ve Sercan'ı eleme adayı olarak göstermişti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanan Sercan ise, bir dönem haklarında aşk iddialarının çıktığı Nisa'nın ismini söylemişti. Survivor 2020 116. bölümde, eleme potasında olan üç isimden adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte, Survivor 2020'ye veda eden isim…

SURVİVOR 2020'DE KİM ELENDİ?

SMS oylaması sonuçlarına göre Acun Ilıcalı en az oyu alan yarışmacıyı açıkladı. Bu hafta Survivor 2020'de en az oyu alarak Survivor'dan elenen isim Evrim oldu.

Konseyde elendiği açıklanan Evrim Keklik son kez duygularını paylaştı. Evrim şunları söyledi; "Gözüm arkada kalmayacak. 4,5 ayda birçok şey başardım. İyi ki buraya geldim, iyi ki Survivor oldum. Benim meşalem buraya kadar yandı, bundan sonra yanacak arkadaşlara başarılar diliyorum."

Survivor 2020'de kim elendi? İşte 23 Haziran Survivor detayları... - Resim : 1

23 HAZİRAN SURVİVOR SMS SIRALAMASI

1. Barış,

2. Cemal Can,

3. Nisa,

4. Yasin,

5. Berkan,

6. Sercan,

7. Evrim,

8. Elif.

Survivor 2020'de kim elendi? İşte 23 Haziran Survivor detayları... - Resim : 2

SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam yarışmacılar için oldukça önemli olan iletişim oyunu için kıyasıya mücadele vardı. İletişim ödülünü kazanan takım Kırmızı takım oldu. Kırmızı takım 5 adet fotoğraflarını Instagram'a yükleme şansı elde etti.

Survivor 2020 Evrim Keklik