Survivor 2020'de kim elendi? Acun Ilıcalı '10 senedir ilk kez oluyor' dedi ve duyurdu

Survivor 2020'de kim elendi? Acun Ilıcalı '10 senedir ilk kez oluyor' dedi ve duyurdu

Survivor'ın 7 Nisan Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. İlklerin yaşandığı eleme konseyinde Acun Ilıcalı yeni gelişmeleri de paylaştı. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve elenen yarışmacı.

Survivor 2020'nin 39. yeni bölümünde eleme konseyi gerçekleşti. Konseyde geçtiğimiz haftalardan farklı olarak 4 eleme adayı belirlendi. Ünlüler takımının dokunulmazlık ödülünü kaybetmesi sonrasında dün akşam eleme konseyinde bir kişiye veda etti. Peki, Survivor'da bu hafta kim elendi?

SURVİVOR'DA ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Geçtiğimiz pazar akşamı yapılan oylamada Parviz ve Ezgi eleme adayı olarak belirlenmişti. SMS oylamasında Ünlüler takımında en fazla oy alan iki yarışmacı Aycan ve Ezgi oldu. Böylece Ezgi'nin adaylığı düştü ve ilk etapta tek eleme adayı olarak Parviz Abdullayev kaldı.

Survivor 2020'de kim elendi? Acun Ilıcalı '10 senedir ilk kez oluyor' dedi ve duyurdu - Resim : 1

Survivor'da en yüksek oy alan yarışmacılar ise Ezgi ve Aycan oldu. İlk olarak Aycan, Mert'in ismini açıklarken, Ezgi ise üçüncü aday olarak Ersin'i söyledi. Böylece Survivor'da Ersin, Mert ve Parviz eleme adayları oldu.

SURVİVOR 2020'DE KİM ELENDİ?

Survivor'da elemeye kalan Ersin, Mert ve Parviz Abdullayev arasında yapılan SMS oylamasında en az oyu alan yarışmacı olan Parviz Survivor'dan elenen isim oldu.

Survivor 2020'de kim elendi? Acun Ilıcalı '10 senedir ilk kez oluyor' dedi ve duyurdu - Resim : 2

SURVİVOR'DA İLK!

Acun Ilıcalı eleme konseyinde Survivor'da ilk kez yaşanan bir gelişmeyi de paylaştı. Ilıcalı açıklamalarında; "10 seneden fazla bir süredir bu yarışmayı sunuyorum ilk defa iki kadın yarışmacının haftanın en iyisi olarak seçildiğini görüyorum" ifadelerini kullandı.

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020 Acun Ilıcalı