Survivor 2020'de katamaran ödülünü hangi takım kazandı?

Survivor 2020'de katamaran ödülünü hangi takım kazandı?

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor 2020 dün akşam 112. bölümüyle ekrana geldi. Çeyrek finale adım adım yaklaşan yarışmacılar, ödül oyununu kazanmak için parkurda ter döktü. İşte, Survivor'ın son bölümünde yaşananlar…

Mücadelenin hız kesmediği Survivor 2020 dün akşam son bölümüyle ekrana geldi. Mavi takım ve Kırmızı takım yarışmacıları, büyük ödülü kazanabilmek dün akşam kıyasıya yarıştı. Peki, Survivor 2020'de iki takımın yarışmacılarını sevince boğan katamaran ödülünü hangi takım kazandı? İşte, tüm merak edilenlerin cevapları...

SURVİVOR 2020'DE KATAMARAN ÖDÜLÜNÜ HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020'de Elif ve Yasin kaptanlığında kurulan iki takım, 112. bölümde ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Takımlar arasında ilk olarak avantaj oyunu oynandı. Bayrak yarışı sonunda mücadeleyi Mavi takım kazandı ve ödül oyununda seçim avantajını elde etti.

Büyük ödül için kıran kırana mücadele sonrasında skor 9-9'a geldi ve bayrak yarışı yapıldı. Kırmızı takımdan Berkan ile Sercan, Mavi takımdan Yasin ile Barış ödül oyunu bayrak yarışına çıktı. Başa baş geçen mücadele sonunda Sercan ile Barış arasında geçen atış mücadelesi, Survivor'da ödül oyununu kazandıran takımı belirledi. Survivor'da ödül oyununu Kırmızı takım, Mavi takımı 10'a 9 skorla yenmeyi başardı.

Survivor 2020'de katamaran ödülünü hangi takım kazandı? - Resim : 1

KIRMIZI TAKIMIN KATAMARAN KEYFİ

Survivor 2020'de Kırmızı takım özel jetle ödüle gitti. Kırmızı takım ATV'lerle malikaneye gelip, havuzun keyfini çıkardı. Havuz sonrası yarışmacılar gece kalacakları odayı seçti. Kırmızı takım yarışmacıları odalarına gitmeden önce akşam yemeğinde ziyafet çekti. Yarışmacılar ödülün sabahında ATV'lere binip katamaran partisine gitmek için yola çıktı. Survivor Evrim ata binme korkusu yüzünden zor anlar yaşadı. Kırmızı takım, katamaran ve denizin keyfini doyasıya çıkardı.

Survivor 2020 Survivor ödül oyunu