Survivor 2020'de eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2020'de eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2020'de dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Oyun sonrasında ada konseyinde eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor'da dün akşam eleme adayı kim oldu?

Survivor'da yeni eleme adayı dün yapılan konseyin ardından belli oldu. Elenen isim salı günü yeni adayların potaya girmesinin ardından açıklanacak ve bir kişi yarışmaya veda edecek. İşte açıklanan eleme adayları…

Survivor 2020'de eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 1

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 72. bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın elemesi öncesinde oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda yarışmacılar başa baş bir mücadele sergiledi. Saniyelerle puanlar kazanılan dokunulmazlık oyununda son haftaların favori takımı Gönüllüler 10'a 4'lük skor ile ödülün sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü 3'te 3 yapan Ardahan'a verdi.

SURVİVOR 2020'DE ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden taraf Ünlüler takımı oldu. Bir önceki konseyde Gönüllüler takımından Yunus Emre eleme adayı olmuştu. Dün akşamki konseyde ise yapılan oylama sonucu Ünlüler takımında ilk eleme adayı Mert Öcal olarak belirlendi.

Survivor 2020'de eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı kim kazandı? - Resim : 2

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Acun Ilıcalı Mert Öcal