Survivor 2020'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020 yarışması 15 Mart Pazar akşamı ekrana gelen 20. bölümünde dokunulmazlık oyunu ve ada konseyi gerçekleşti. Peki, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor son bölümde takımlar haftanın 2. dokunulmazlık oyununda yarıştı. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazanmıştı. Dün akşam oynanan 2. dokunmazlık oyununu da Ünlüler takımı kazandı.

SURVİVOR 2020'DE DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2020 yine kıran kırana bir mücadeleye tanıklık etti. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında oynanan oyunda kazanan taraf Ünlüler takımı oldu. Durumun 1-1 olması sonucunda takımlar arasında final dokunulmazlık oyunu oynandı. Üç yapanın kazanacağı Survivor final oyununda dokunulmazlığı kazanan takım ise Ünlüler oldu. Böylece bu hafta Gönüllüler takımından bir kişinin eleneceği kesinleşti. 

SURVİVOR'DA İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlüler ve Gönüllüler arasında gerçekleştirilen kıyasıya dokunulmazlık oyunu ardından kaybeden taraf ada konseyi için bir isimi belirledi. Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım Gönüllüler takımı, bir eleme adayı belirledi. En çok ismi yazılan Cemal Can, Survivor'da haftanın ilk eleme adayı oldu. Gönüllülerde ismi yazılan diğer yarışmacılar, Evrim, Burak oldu.

Survivor 2020'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

PERFORMANS BİRİNCİLERİ AÇIKLANDI 

Survivor'da her hafta yarışma puanlarına göre belirlenen performans birincilerinde Perviz en fazla puanı toplayarak ilk sırada yer alan isim oldu.

Ünlüler takımı erkeklerde: Perviz 20 puan

Ünlüler takımı kadınlarda: Aycan 13 puan

Gönüllüler takımı erkeklerde: Ardahan 9 puan

Gönüllüler kadınlarda: Evrim 9 puan, ile haftanın performans birincileri olarak belirlendi.

Survivor 2020'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İlk eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

Survivor 2020 Survivor Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor eleme Acun Ilıcalı Cemal Can