Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı, ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı, ikinci eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020'nin 3 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen bölümünde dokunulmazlık oyunu ve konsey heyecanı yaşandı. Peki, Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı ve eleme adayı olarak kim belirlendi? İşte, son bölümden tüm detaylar...

Survivor yarışmasının 3 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelen 65. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor dokunulmazlık oyununda Ünlüler ile Gönüllüler dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Survivor dokunulmazlık oyununda kaybeden takım ise ada konseyine gitti ve oylama yaparak elemeye kalan ismi belirledi.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. Haftanın ilk eleme adayı ise Gönüllüler takımından Berkan oldu. Pazar akşamı ekrana gelen son bölümde ise haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu bu defa Gönüllüler takımı kazandı. Böylece bu hafta da iki takımdan da 6 eleme adayının çıkacağı belli oldu.

SURVİVOR'DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımı ada konseyinde eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Fakat konsey öncesinde aralarında bir karar alan Ünlüler takımı stratejik bir adım attı. Geçtiğimiz haftalarda SMS oylamalarında ilk sıralarda yer alan Mert Öcal, takım arkadaşlarından kendisini aday yazmalarını istedi. Böylece Survivor'da haftanın ikinci eleme adayı, Ünlüler takımından Mert oldu.

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı, ikinci eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

Salı akşamı ekrana gelecek olan bölümde ise SMS oylamasında en yüksek oy alan Gönüllüler ve Ünlülerden 2'şer yarışmacı, elemeye kalacak olan 4 adayı daha belirleyecek. Ünlüler takımından Mert ve Gönüllüler takımından Berkan dışında isimleri söylenecek olan 4 yarışmacı arasında en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elenecek.

Mert Öcal Survivor 2020