Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020'nin yayınlanan son bölümünde önce dokunulmazlık ardından konsey heyecanı yaşandı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Peki, dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor 2020, 23 Şubat Pazar akşamı 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından 1 kişinin elendiği Survivor'da haftanın 2. Konseyi gerçekleşti. Eleme konseyine gidecek takım, dokunulmazlık oyunu ardından belli oldu. Dokunulmazlık oyununun mağlubu olan takım, aralarından birini eleme adayı olarak gösterdi. Konseyde ayrıca en iyi performanslar açıklandı. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Survivor'da eleme adayı kim oldu? Haftanın en iyi performansını gösterenler kimler oldu?

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? - Resim : 1

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

Survivor 6. bölümde, Ünlüler ile Gönüllüler, dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdiler. Başa baş giden oyunun galibi Gönüllüler oldu.

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? - Resim : 2

SURVİVOR'DA ELEME ADAYI KİM OLDU? 

Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler ada konseyine giderek eleme potasına göndermek istedikleri takım arkadaşını yazdı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Oy çoğunluğuyla haftanın ilk eleme adayı Derya oldu.

Survivor 2020'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı? Eleme adayı kim oldu? - Resim : 3

HAFTANIN EN İYİ PERFORMANSINI GÖSTERENLER KİMLER OLDU?

Survivor 2020'nin altıncı bölümü konsey toplantısında Acun Ilıcalı, Gönüllüler ve Ünlüler takımındaki en iyi performansları açıkladı. Ünlüler takımında erkeklerden Perviz, kadınlardan Elif haftanın en iyi performanslarını sergileyen isimler olarak açıklandı, Gönüllüler takımının birincileri ise Cemal Can ve Meryem oldu. Bu isimler 24 Şubat Pazartesi günü ödül için teke tek performans sergileyecek.

Survivor 2020 Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor'da eleme adayı kim oldu Acun Ilıcalı