Survivor 2020'de adaya veda eden isim belli oldu! Gönüllüler takımından kim diskalifiye oldu?

Survivor 2020'de adaya veda eden isim belli oldu! Gönüllüler takımından kim diskalifiye oldu?

Survivor'ın dün akşam yayınlanan 20. Bölümünde, takımında şok bir gelişme yaşandı. Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamaya göre Gönüllüler takımından bir kişi yarışma koşulları dolayısıyla diskalifiye oldu. Peki Survivor'da adaya kim veda etti?

Survivor'ın yayınlanan son bölümünde elenen isim belli oldu. Elenecek ismin belirlendiği konseyde ise şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Haftanın ilk eleme adayı olan Cemal Can'ın SMS sıralamasında ilk 2 sırada olması ve bu yüzden eleme potasından kurtulmasıyla bir ilk yaşandı. SMS sıralamasında 3. olan kişiden bir eleme adayı söylemesi istendi. Toplamda üç eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor 2020'de adaya kim veda etti?

SURVİVOR 2020'DE KİM ELENDİ?

Survivor 2020'nin 5. hafta SMS sıralaması 17 Mart'ta gerçekleşen ada konseyinde açıklandı. Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 22. bölümde dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımı için SMS oylaması pazar günü yapılmıştı. Noter tarafından onaylı olarak gelen Survivor SMS sıralamasında ilk iki sırada yer alan yarışmacılar, iki eleme adayı daha belirledi. Ve Gönüllüler takımından eleme adayı olarak gösterilen 3 isimden biri Survivor 5. hafta SMS sıralamasına bakılarak adaya veda etti.

Nisa Bölükbaşı, eleme adayı olarak Tayfun'un ismini söyledi. 5. Hafta SMS sıralamasının 1'incisi olan Cemal Can ise Ceyhun'un eleme adayı olması yönünde kararını açıkladı. Üçüncü eleme adayı ise Evrim oldu. Böylelikle eleme potasına Tayfun, Ceyhun ve Evrim kaldı. Konseyde yapılan oylamanın ardından Survivor'dan elenen isim Tayfun Erdoğan oldu.

Survivor 2020'de adaya veda eden isim belli oldu! Gönüllüler takımından kim diskalifiye oldu? - Resim : 1

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDAN KİM DİSKALİFİYE OLDU?

Acun Ilıcalı, Gönüllüler takımından İlayda'nın diskalifiye olduğunu şu sözlerle açıkladı:

"İlayda Survivor şartlarına adapte olamayıp pes ettiği için devam edemeyecek. Kendisi ada şartlarına alışamadığını ve devam edemeyeceğini açıkladı."

Survivor 2020'de adaya veda eden isim belli oldu! Gönüllüler takımından kim diskalifiye oldu? - Resim : 2

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Acun Ilıcalı Survivor İlayda Tayfun Erdoğan