Survivor 106. bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor 2020'de Nisa ve Elif'e ne oldu?

Survivor 106. bölüm fragmanı yayınlandı! Survivor 2020'de Nisa ve Elif'e ne oldu?

Survivor 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu dakikalara sahne olan fragmanda, Nisa'nın düşmesi ve Elif'in sakatlanması dikkat çekti. Peki, Survivor yeni bölümde neler olacak?

Survivor 2020'nin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümü, izleyicileri ekrana kilitleyecek. Çeyrek finale kalmak için mücadele eden adaylar, dokunulmazlık oyununda mücadele verecek.

Survivor 2020'nin yayınlanan 106. bölüm fragmanında adada kalmak için parkura çıkan yarışmacılardan Survivor Nisa'nın düşmesi, Survivor Elif'in ise sakatlanması dikkat çekti.

 ELİF AMBULANSLA HASTANEYE KALDIRILDI

Survivor 2020 yeni bölümde Elif, dokunulmazlık oyunu sırasında havuzda boynunu çarparak sakatlık geçiriyor. Olaya anında Doktor Metin Kuş müdahale ediyor. Boyunluk takılarak sedyeye alınan Elif, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çeyrek finali garantileyen ilk yarışmacı olan Survivor Elif'in yaşadığı bu sakatlık nedeniyle yarışmaya veda edip etmeyeceği ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

NİSA 3 METREDEN AŞAĞI DÜŞTÜ

Dokunulmazlık oyununda kırmızı takımda yer alan Nisa, Sercan ile yarıştığı sırada parkurda yüksek bir yerde dengesini kaybetti ve 3 metreden yere düştü.

Nisa'nın ve Elif'in son durumu merak ediliyor. Yeni bölümde detaylar belli olacak.

SURVİVOR 106. BÖLÜM FRAGMANI

Survivor 2020 ünlüler Survivor 2020 gönüllüler Survivor 2020 Survivor Nisa Survivor Elif