Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana

Gönül Dağı dizisinin yıldızı Berk Atan'ın sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkaran çiçeği burnunda çift suyun içinde sohbet ederken objektiflere yansıdı.

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen 'Gönül Dağı' dizisinin başrol oyuncusu Berk Atan ile sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla dedikoduları doğrulamıştı.

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana - Resim : 1

29 yaşındaki yakışıklı oyuncu, Selin Yağcıoğlu'nun 30 binden fazla beğeni alan bir pozuna, "Çok güzelsin be insafsız!" yorumunu yapmıştı.

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana - Resim : 2

31 yaşındaki, bir çocuk annesi Selin Yağcıoğlu ise sosyal medyada gündem olan Berk Atan'ın mesajına, kalp emojisiyle cevap vermişti.

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana - Resim : 3

Berk Atan ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu ilk kez Çeşme'de denize girerken görüntülendi.

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana - Resim : 4

Birlikte denize giren ikili, yüzmek yerine sohbet ettiler. Atan ile Yağcıoğlu daha sonra localarına gittiler

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana - Resim : 5

O MESAJI YANLIŞLIKLA PAYLAŞMIŞTI 

Selin Yağcıoğlu, Berk Atan'ın kendisine Instagram'ın hikaye kısmı üzerinden attığı, "Aşkım hislerimi anlatıyorum sana" mesajını yanlışlıkla hikayesinde paylaşmıştı. Kısa süre sonra mesajı ifşa ettiğini fark eden Yağcıoğlu, paylaşımını kaldırmıştı ancak ekran görüntüsü hızla yayılmıştı.

SELİN YAĞCIOĞLU KİMDİR?

1991 yılın İstanbul'da dünyaya gelen Selin Yağcıoğlu, aslen Trabzonlu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden mezun olan Yağcıoğlu, ilk olarak spor spikerliği ile tanındı. FB TV'nin spikerliğini attığı tweetler yüzünden bırakmak zorunda kalmıştı.

Spikerlik kariyeri sona eren Selin Yağcıoğlu, İnfluencer olarak iş hayatına devam ediyor. Selin Yağcıoğlu, 2018 yılında lise yıllarında tanığı Gökhan Balarısı nikah masasına oturmuştu. Bu evlilikten kısa bir süre sonra kızı Su'yu kucağına alan Selin Yağcıoğlu eşinden ise sürpriz bir şekilde boşandı.

Sürpriz aşk belgelendi! Berk Atan ile Selin Yağcıoğlu yan yana - Resim : 6

Berk Atan selin yağcıoğlu magazin haberleri selin yağcıoğlu kimdir